Vissza kell térni a gyõzelem útjára

Egymást követõ két vereség ritka a Unitednél, ami annak a jele, milyen tehetséges játékosok is vannak az Old Traffordon. Így az egyetlen elfogadható válasz a frusztráló és bántó vereségekre csak az lehet, hogy visszatérünk a gyõzelem útjára.


Sajnos két hetet várni kell az újabb bajnoki mérkõzésig, de a szombati FA kupa negyeddöntõ az Arsenal ellen, valamint a jövõ heti Bajnokok Ligája visszavágó a Marseille ellen azt jelentheti, a Vörös Ördögöknek vissza kell térniük a helyes útra.

Mint a United egyik legtapasztaltabb játékosának, Rio Ferdinandnak van fogalma arról, milyen elvárások vannak egy vereség után a csapattal szemben és tudja, jelenlegi helyzetük nem könnyû sérülések miatt, de a hozzáállásukkal mindenképp fel kell emelkedniük.

 


"Nagyon elégedett voltam a Wolves elleni vereséget követõ mérkõzésünkkel, amikor a Manchester City csapatát gyõztük le" - mondta Rio az Inside Unitednek. "Amint vesztettünk, a legfontosabb gondolat az agyunkban az volt, hogy a következõ mérkõzést megnyerjük. Nem számított ki az ellenfél, mindegy volt hogyan szerzünk pontokat, a lényeg az volt, hogy gyõzzünk. Kilenc éve vagyok a Unitednél és nem sok esetre tudok visszaemlékezni, amikor két vesztes mérkõzés volt közvetlen mögöttünk."

 "Utálok veszíteni! Én már csak ilyen vagyok. Ugyanez van, mikor egy számítógépes játékkal piszmogok, mindig nyerni akarok. Ha ez az érzés elhagyna engem, eljönne az ideje annak, hogy szögre akasszam a cipõmet."

A gyõzelem szokássá válik - ám ez a szokás a Unitednél pillanatnyilag megadta magát, de gyorsan feledtetni kell ezt.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!