Rooney lett február csillaga

A csapat hivatalos internetes oldalán közzétett szavazásból kiderül, Wayne Rooney lett február legjobbja.


A Vörös Ördögök tízese idén eddig nem igazán tudott úgy teljesíteni, ahogyan tette azt a 2009/10-es szezonban, ám az elõzõ hónapban már néhányszor mutatott a tavalyi idényre jellemzõ teljesítményébõl. Több látványos pillanatának - legfõképp a Manchester Citynek lõtt szenzációs ollózásának - hatására az olvasók a javára döntöttek a szavazáson.

Rooney a szavazatok 34,9%-át tudhatta magáénak, legyõzve Chris Smallingot(24,6%), Nemanja Vidicet(22,7%), Nanit(16,8%) és Patrice Evrát, aki a voksok 1%-át kapta.

 


A United csatára tehát erõs konkurenciával találta szembe magát a két védekezõ játékos, a mindig kiváló Nemanja Vidic és Rio helyére remekül belépõ Chris Smalling személyében, ám végül a támadó olyan teljesítménnyel állt elõ, mely következtében õ nyert.

Február elsõ meccsén az elsõ percben már eredményes volt egy kemély lövést követõen, majd egyszer még betalált az Old Traffordon az Aston Villa ellen, bebiztosítva csapata 3-1-es gyõzelmét. Majd a felejthetetlen gyõztes gólja következett a City ellen, amit a Wigan elleni 4-0 alatt lõtt egy gólja követett. Hogy tartsa ezt a formát, rendkívül fontos a Unitednek ahhoz, hogy támadhassák a trófeákat.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!