Fergie: Chicharitót elloptuk

Sir Alex Ferguson kifejezetten elégedett azzal, amilyen gyorsan Javier Hernandez beilleszkedett a csapatba.


A fiatal mexikói teljesítménye mellett még a menedzser kiemelte, rendkívül olcsón sikerült hozzájutni a támadóhoz, akit a Chivastól vettek meg.

Figyelembe véve azt, hogy a januári átigazolási idõszakban 115 millió font körüli összeg mozgott az angol élvonal klubjai között, így még inkább örvendetes az ár, amit Chicharitoért fizetett a klub.

"Nem kétséges, fantasztikus munkát végeztünk" - mondta Fergie az Inside Unitednek. Elloptuk õt! Nagyon hosszú folyamat volt, hogy megszerezzük, de megérte."

Hernandez minden sorozatot figyelembe véve eddig 14 gólt szerzett 31 pályára lépése alatt, mellyel rövig idõ alatt hírnevet szerzett magának, mint aki egy gólgyáros. Mindez elégedettséggel tölti el Sir Alexet, ahogy Jim Lawlort is, a United vezetõ megfigyelõjét, kinek hatalmas érdemei vannak abban, hogy a mexikói válogatott játékos a klubhoz került.

 


"Mindent kiderítettünk a hátterérõl és elemeztük. Miután mindent megtudtunk, Jim Lawlor egy hónapot Mexikóban töltött és gondoskodott arról, hogy az üzletet megköthessük. Aztán eljöttek Angliába Hernandezzel, hogy lezárhassuk a szezõdtetését. Nagyon jó vásárt csináltunk vele."

"Az egész decemberben kezdõdött (2009-ben) és májusig nem is tudtuk megkötni az üzletet. De mi már november óta figyeltük a játékost. Jobbnál jobb híreket kaptunk róla, majd Jim egy hónapot Mexikóban töltött, amikor is megnézte különbözõ mérkõzéseket Chicharitot. Az õ válogatottsági rekordja kifejezetten hihetetlen. Majd minden találkozón betalál. Egészen elképesztõ."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!