Ricky Sbragia visszatért a klubhoz

A Manchester United nagy örömmel jelenti be, hogy Ricky Sbragiát nevezte ki az U23-as csapat élére.


A 61 esztendõs Sbragia korábban már vezette a klub tartalékcsapatát 2002 és 2005 között, megnyerte a Manchester Senior Cupot, a Premier Reserve League North és 2005-ben Premier Reserve League National Championship küzdelemsorozatát. Késõbb a Bolton, a Sunderland menedzsere lett, valamint a skót utánpótlás-válogatottakat vezette.

 

"Ricky hatalmas tapasztalattal rendelkezik az edzõi munka minden szintjén" - nyilatkozta Nicky Butt. Nagyszerû eredményei vannak a fiatal tehetségek fejlesztésében és persze nem ismeretlen a Manchester Unitednél."

 

 

"Tapasztalata és tudása segíteni fog abban, hogy a legfontosabb tradíciónkat - a fiatal játékosok felfejlesztése az elsõ csapatig - tovább tudjuk vinni. Nagy öröm, hogy Ricky visszatért a klubhoz egy ilyen fontos szerepkört elvállalva, miközben továbbra is az akadémiánk fejlesztésén dolgozunk."

 

"Nem lehetnék boldogobb most, hogy visszatértem a Manchester Unitedhez" - mondta Sbragia. "Nagyon izgalmas idõszak ez a klub számára azzal, hogy az akadémia szerkezete megváltozik és egy viszonylag új csapatra, menedzsmentre épül."

 

"Igazán izgatott vagyok az új szerepkör adta kihívások miatt, a klub mindig az élvonalban volt, amikor az akadémiai labdarúgásról volt szó és örülök, hogy a United továbbra is arra törekszik, hogy elõrelátó ötletekkel segítse az ifjúsági labdarúgást."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!