Megvan a túrára utazó keret

Jose Mourinho 27 játékossal utazik el az Egyesült Államokba.


A Vörös Ördögök elsõ nyári igazolása, Victor Lindelöf is a keret tagja, mellette a fiatal Scott McTominay és Demetri Mitchell is utazik.

 

Mourinho és csapata vasárnap délután indul Los Angeles-be, ahol megkezdik majd ötmeccses felkészülési túrájukat. Az elsõ találkozóra jövõ szombaton, az LA Galaxy ellen kerül sor, majd két nap múlva a Real Salt Lake ellen játszik a csapat. Ezután az elsõ olyan manchesteri derbi következik (július 20-án), amelyet nem angol földön rendeznek. A houstoni derbi után még két igen várt összecsapás lesz a túra programjában, elõbb 23-án a Real Madrid ellen Santa Clarában, majd 26-án a Barcelona ellen Washington DC-ben vív csatát a gárda.

 

Miután visszatér a keret az USA-ból, Mourinhoék még két mérkõzést játszanak nyáron: július 30-án Oslóban a Valerenga vár a Unitedre, míg augusztus 2-án Dublinban a Sampdoria ellen szerepelnek a srácok.

 

Szombat reggel a klub megerõsítette, hogy megállapodott az Evertonnal Romelu Lukaku átigazolásáról és amint hivatalossá válik minden, a ManUtd.com azonnal közli a részleteket.

 

 

Az utazó keret:

 

De Gea, Romero, J Pereira, Valencia, Darmian, Fosu-Mensah, Bailly, Blind, Jones, Smalling, Lindelöf, Tuanzebe, Rojo, Shaw, Mitchell, Young, Carrick, Fellaini, Herrera, McTominay, Pogba, Lingard, Mkhitaryan, Mata, A Pereira, Martial, Rashford

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!