Rooney érzelemteljes visszatérésre számít

Wayne Rooney érzelemteljes napra számít, amikor az Everton színeiben visszatér az Old Traffordra, azonban reméli, hogy a gyõztes gólt õ jegyezheti majd.


A 31 éves játékos 13 Manchesterben eltöltött évet követõen visszatért gyerekkori klubjához a hétvégén, miután a Uniteddel öt Premier League bajnoki címet, három Ligakupát, egy FA-kupát, egy Európa-ligát és egy Bajnokok Ligáját nyert, valamint a tavalyi szezonban a klub legeredményesebb játékosává lépett elõ.

Rooney szeptember 17-én térhet majd vissza új csapattársaival az Old Traffordra régi-új klubjával, és miközben szeretné majd érzelmeit kordában tartani, elmondta, jó lenne, ha gólt tudna szerezni, mely három pontot érne az Everton számára.

 

 

 


"Mindig próbáltam magamban tartani az érzelmeimet, amikor a Manchester United színeiben visszatértem az Everton stadionjába, hogy ellenük szerepeljek" - mondta a Sky Sports News HQ-nak.

"Mindig próbáltam a dolog érzelmi oldalát figyelmen kívül hagyni, mert akkor is nehéz játszani, ha oda összpontosítasz, viszont ha más dolgok kavarognak a fejedben, akkor még nehezebb jól teljesíteni."

"Találkozni fogok természetesen aznap pár régi baráttal ismételten, remélhetõleg sikerül majd felbosszantanom õket, és megpróbálom megszerezni a gyõztes gólt."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!