Los Angeles Galaxy 2-5 Manchester United

A csapat megkezdte felkészülését az amerikai túra során, bár ma nem igazán volt alkalmuk megizzadni.


Kényelmes, korrekt és kreatív játék jellemezte az elsõ félidõt, ugyanakkor az LA Galaxy B csapatja állt ki a tapasztaltabb United kezdõ ellen. 

 

Csupán két percbe telt Rashfordnak betalálni, majd ezt újból megtette a 20. percben, ezt pedig 6 perc múlva Fellaini tetõzte. A 13 kapura lövés ellenére csupán három gólos elõnnyel mentek szünetre a fiúk.

 

A második félidõre mindkét gárda teljesen lecserélõdött, így az angolok részérõl egy fiatal csapat állt fel, míg a Galaxy az erõsebb kezdõjét küldte pályára. Ez meg is látszott a mérkõzés képén, hiszen a rengeteg kihagyott helyzet mellett csak 2 gólt sikerült szereznünk, ugyanakkor pont ennyit kaptunk. A gólcsendet Mkhitaryan törte meg a 67. percben, amikor Martial indult meg a jobb oldalon és Lukaku elhúzta a védõket, így az örmény középen a 16-osból szabadon lõhetett. Alig 5 perc múlva Pogba a jobb szélen indított és ami elõször egy borzasztó labdának nézett ki, azt Fosu-Mensah szépen leszaladta és az alapvonaltól tette vissza középre Martialnak, aki laposan a rövid sarokra lõtte.

 

A hazaiak részérõl a Tottenham volt játékosa, Dos Santos tört be balról, forgatta meg Lindelöföt, majd lõtte el jobb lábbal a hosszúra a 79. percben. Már mindenki a mérkõzés végét várta, amikor egy LAG szöglet után Romney fejese megpattant a mexikói Dos Santoson a kapufa mellett és bement. Pereira semmit nem tudott tenni egyik gólnál sem.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!