Romero hosszabbított

A Manchester United nagy örömmel jelentheti be, hogy Sergio Romero aláírta új, négy évre szóló szerzõdését, amely így 2021 júniusáig köti õt a klubhoz. A kontraktus plusz egy évvel meghosszabbítható.


A 30 éves kapus 2015 júliusában csatlakozott a klubhoz, nem sokkal késõbb, augusztus 27-én bemutatkozott a Vörös Ördögök színeiben, azóta pedig 28 alkalommal lépett pályára, legutóbb a stockholmi EL-döntõn, az Ajax ellen.

 

"Nagyon örülök az új szerzõdésnek" - mondta Sergio. "Ki ne akarna a világ legnagyobb klubjánál lenni? Nagyszerû kapusaink vannak és mindig tanulunk egymástól. Természetesen nagyon büszke pillanat volt számomra és családom számára, hogy játszottam az Európa-liga döntõjében és nagyon várom, hogy segíthessem a csapatot a 2017/18-as szezonban."

 

 

"Sergio kiváló kapus és profi. Remek szezonja volt kiváló teljesítményekkel, különösen az EL-ben" - nyilatkozta Jose Mourinho. "Megérdemli a szerzõdést és a Manchester United számára csodálatos, hogy ezen a nagyon fontos poszton Sergio és David játszik."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!