Lukaku már a Realra figyel

Romelu Lukaku és csapattársai mosolyogtak a pénteki edzésen, miután 2-0-ra legyõzték a Manchester City-t.


A belga csatár fordította a gyõzelem felé vezetõ útra csapatát azzal, hogy a 37. percben kiszorított helyzetbõl is magabiztosan lõtt a hálóba. Nem sokkal késõbb csatártársa, Marcus Rashford is betalált, beállítva a végeredményt.

 

A United új igazolása az MUTV-nek nyilatkozva beszélt a City elleni találatáról és elmondta, nagyon várja már a Real Madrid elleni összecsapást.

 

Keményen dolgozni tovább
"Nagyon elégedett vagyok az általunk végzett munkával. Nagyon keményen dolgozunk. A menedzser felvázolja taktikai koncepcióit nekünk, mi pedig igen jól visszaadjuk azt a pályán. Ezt akarjuk folytatni."

 

Befejezésem ösztönös volt
"Olyan bemozgás volt, amin minden nap dolgozunk. Zseniális átadást kaptam, jól futottam be, a többi pedig alapvetõen ösztönös volt. Jó volt a derbi részének lenni és a gyõzelem is fontos volt. Remek edzés volt számunkra. Sokkal fittebbek a srácok már, de dolgozunk kell tovább."

 

Jöhet a Real Madrid
"Ahogy a menedzser mondta, számunkra egy jó edzés lesz annak érdekében, hogy lássuk, miként javulunk és tanuljuk a koncepcióit. Nehéz ellenfél lesz, de azért vagyunk itt, hogy keményen dolgozzunk, fittebbek legyünk, jobbá váljunk, ahogy közeledik a szezon."

 

 

A legjobbal akarunk játszani
"Igen, természetesen ez a cél. Egy olyan nagy klub, mint a Manchester United mindig a legjobb klubok ellen akar játszani és nyerni szeretne. Igen keményen dolgozunk és a tõlünk telhetõ legjobbat tesszük a lendület megtartásáért, ez a fõ cél."

 

Támadni, támadni, támadni
"Mindent meg tudunk tenni. A menedzser is segít nekünk ebben. Nagyon kiéhezettek vagyunk és keményen melózunk, hogy jobbak legyünk. Remélhetõleg fejlõdünk és a szezon kezdetére is át tudjuk vinni ezt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!