Darmian: Nem akarok Olaszországba igazolni

Matteo Darmian nagyon jól érzi magát a Manchester Unitednél, de ennek ellenére több hír szerint is nyáron visszatérhet Olaszországba.


A védõ két éve 12.7 millió fontért érkezett az Old Traffordra, és bár az eddigi manchesteri karrierje némileg egy hullámvasútra hasonlít, a legutóbbi évadot jól zárta.


Miután idõvel sikerült megszereznie José Mourinho bizalmát, a 27 éves szélsõ védõ kezdhetett az Európa-liga döntõjében az Ajax ellen, ami után többször hírbe hozták a BL-döntõs Juventus-szal.

 


“Mindig olvasok valamit a jövõmrõl, azonban nincsen semmilyen hír. Jól érzem magam itt" - válaszolt a védõ a híresztelésekre. "Úgy gondolom, ezek a pletykák is a munkánk részét képezik.”


“Ahogy már korábban is mondtam, boldog vagyok itt, szóval nincs semmi újság. Manchester United játékos vagyok – és ennyi.”


Mourinhónak még meg kell hoznia néhány döntést a védelem kapcsán, azonban a tény, hogy Darmian mindkét oldalon megállja a helyét újra kulcsszereplõvé teheti.


“Mindig azt mondom, a pozíció nem számít nekem” - tette hozzá Darmian. “Keményen dolgozok, hogy készen álljak, ha a menedzser lehetõséget ad nekem, mindegy, hogy az a jobb vagy a bal szélen van. Ennyi.”


“Mindig a legjobbamat próbálom nyújtani, minden meccsen. Keményen edzek hét közben, ez az én filozófiám.”


A Unitednek csak a hatodik helyen sikerült tavaly végeznie a bajnokságban, de remekelt a különbözõ kupasorozatokban és Darmian állítja, idén is trófeákra fognak hajtani.


“Természetesen Manchester United játékosként minél több sorozatban kell nyerned” - mondta a védõ. “Mivel a klub hozzászokott a gyõzelemhez, minden tõlünk telhetõt meg kell tenni azért, hogy minél több serleget elhódítsunk.”


“A tavalyi szezon jól sikerült, mert három címet is nyertünk, ezen az úton szeretnénk folytatni. Küzdeni fogunk a bajnoki címért is, természetesen a Bajnokok Ligájáért is, és minden más sorozatban amiben elindulunk.”

 


“A Manchester United valószínûleg a világ legnagyobb klubja. Persze, hogy sokat jelent nekem itt lenni, ez hajt elõre, hogy mindig kihozzam magamból a legjobbat" - fejezte be a védõ.


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!