Mourinho a Real elleni mérkõzésrõl

José Mourinho véleményezte a Real Madrid felett tizenegyespárbajban aratott gyõzelmet az MUTV-nek és újságíróknak.


Kiváló elsõ félidõ

 

“Ez remek gyakorlás volt. Nagyon jó elsõ félidõt játszottunk egy erõs Real ellen. Késõbb azt hiszem elvesztettük a motivációnkat a fiatal játékosaik ellen. Alacsonyabb intenzitással játszottunk, nem volt étvágyunk. A második félidei csapat azt hiszem kicsit csalódott volt, hogy nem a Real legjobbjai ellen játszhattak. Nem is sikerült jól az a 45 perc, de összességében megint elégedett vagyok.”

 


Reményteli Herrera sérülése kapcsán

 

“Nagyon rosszul jött ez az újabb sérülés, csak remélni tudom, hogy nem súlyos. Nagyon fájdalmasnak kell lennie ahhoz, hogy Andert 10 perc után lekényszerítse a pályáról. De néha a fájdalom még nem jelent komoly sérülést, szóval várnunk kell.”

 


A tizenegyesekrõl

 

“Na igen, csak három tizenegyest értékesítettek a tízbõl. De még csak felkészülés van és õszintén szólva nem a legjobbakat állítottam a labda mögé.”

 

 


Növekszik Martial önbizalma

 

“Nyilván azt szeretnénk, ha kiegyensúlyozottabban használná a tehetségét. Azt hiszem a mai egy jó élmény volt neki, ezért hagytam fent 90 percig. Élvezte a meccset, új dolgokat próbált ki, ami nagyon fontos ezeken a barátságos meccseken. Ez jót tesz az önbizalmának. A fiatal játékosoknak még idõ kell ahhoz, hogy tanuljanak és fejlõdjenek. A személyisége is ilyen. Elmondhatom, keményebben edz mint korábban, többet dolgozik mint korábban, az a célja, hogy kivirágoztassa a tehetségét, folyamatosan.”

 


Dicséret Zidane sikerének

 

“Nem meglepõ. A Real kiváló idõszakon van túl, rengeteg címet nyertek, lenyûgözõ keretük van akik nagyon jóban vannak a labdával. Ezzel nem lehet vitatkozni. Kiváló játékosaik vannak.”

 


Egy tökéletes elõszezon

 

“Nem okoz gondot rögtön a meccs után repülni. Nekünk nem kell messze menni, úgy szerveztük a felkészülést, hogy 11 napig Los Angelesben van a bázisunk, ami nagyszerû. Ugyanabban a szállodában vagyunk, ugyanott edzünk. Csak közelre repülünk. Most már megyünk haza, elõször megállunk [Washington – a szerk.] DC-ben, ami jetlag szempontjából félúton van haza. Az ottani három nap nem lesz gond. Utána még két mérkõzésünk lesz Norvégiában és Írországban, aznapi, rövid repülõjáratokkal. Nagyon elégedett vagyok az elõszezonunkkal. Ha Mata és Ander nem sérültek meg komolyabban, akkor azt mondhatom, hogy tökéletes.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!