Valerenga 0-3 Manchester United

A Manchester United 3-0-s sikert aratott Oslóban.


Remek idõ, kiváló körülmények várták a Vörös Ördögöket Oslóban, ahol a norvég bajnokság 7. helyezettje fogadta a csapatot.

 

Annak ellenére, hogy Fellainirõl az utóbbi napokban azt lehetett olvasni, hogy megegyezett a Galatasaray együttesével, Mourinho a kezdõcsapatba tette a belgát. Nem úgy honfitársát, Lukakut.

 

Bár a norvég bajnokság már javában zajlik és ezáltal a Valerenga játékosainak lábában sokkal több játékperc van, mint a manchesteriekében, a United dominált a kezdetektõl fogva.

 

Helyzetek is szinte csak az angolok elõtt adódtak. Leginkább Pogba - akinek egy kapufája is volt - veszélyeztetett, de Mkhitaryan és Rashford elõtt is adódott lehetõség. Ezek azonban kimaradtak és már úgy tûnt, a félidõ gól nélkül zárul...

 

De a 44. percben gólnak örülhetett a közönség. Egy szöglet után felszabadított a Valerenga védelme, ám a vendégek összeszedték a labdát, majd jobbról kiváló beadás szállt középre, ahol Fellaini bólintott a kapuba, 1-0 a Unitednek.

 

 

Amennyi hátra volt az elsõ félidõbõl a gól után, körülbelül annyi telt el a másodikból az újabb gólig; sorcsere után csupán két játékos maradt a kezdõbõl, az újak közül Andreas Pereira végzett el szögletet a 47. percben, Lukaku érkezett a rövidre és fejelt a kapuba

 

Nagyszerû hír, hogy a mai meccsen minden játékos játéklehetõséghez jutott és legalább 30 percet kapott. 

 

A 63. perc hozta a legnagyobb hazai lehetõséget, egy jobboldali beadást Zahid lõtte el, de kiváló helyzetbõl nem talált kaput. Nem sokkal késõbb Martial passza után McTominay harcolt a védõjével, akin átverekedte magát, majd az öt és feles sarkáról a hosszúba tekert, 3-0 már a Unitednek.

 

A 73. percben Lukaku hozta magát lövõhelyzetbe, de lapos próbálkozása elsuhant a kapu mellett. Három perccel késõbb McTominay duplázhatott volna, a kapus pocsék átadását fülelte le a középpályás, majd 16 méterrõl az üres kapuba akart lõni, de az utolsó pillanatban egy védõ elképesztõ mentéssel megakadályozta, hogy újabb gólt kapjanak a hazaiak.

 

Az utolsó percek csendesen csordogáltak, a kapuk - legfõképp a Unitedé - nem voltak veszélyben egy pillanatra sem. 

 

A Vörös Ördögök újabb felkészülési meccset nyertek meg, ráadásul sikerült több gólt is szerezniük.

 

 


Felkészülési mérkõzés
Valerenga 0-3 Manchester United
Ullevaal Stadium

 

United: Romero(J.Pereira 61.) - Darmian(Fosu-Mensah 46.), Bailly(Lindelöf 46.), Jones(Smalling 46.), Blind(Mitchell 46.) - Carrick(Herrera 46.), Fellaini(Tuanzebe 46.), Pogba(McTominay 61.) - Mata(Martial 46.), Mkhitaryan(A.Pereira 46.), Rashford(Lukaku 46.)
Nem használt cserék: -

 

Gólszerzõ: Fellaini 44', Lukaku 47', McTominay 70'

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!