A játékosok éhesek a sikerre

A Real Madrid elleni, kedden sorra kerülõ Szuperkupa mérkõzés esély a Manchester United számára, hogy az új szezon elsõ tétmeccsén trófeát nyerjenek. A játékosok szeretnék is elhódítani a trófeát.


Jose Mourinho Európa-ligát nyert gárdája eddig keményen edzett, hogy felkészüljön az új szezonra és Zinedine Zidane BL-t nyert Madridja ellen. A Szkopjéban lejátszandó összecsapás az új idény elsõ komoly célkitûzése a játékosok számára.

 

"A Szuperkupáért dolgozunk, ez az elsõ célunk" - nyilatkozta Antonio Valencia a ManUtd.com-nak még az Egyesült Államokban. "Motiváltak vagyunk, keményen dolgozunk, koncentrálunk és remélhetõleg elérjük célunkat, magasba emeljük a trófeát Macedóniában."

 

Saját, egyéni céljairól így beszélt Vale, aki tizedik szezonját kezdi meg az Old Traffordon: "A fõ célom mindig címek nyerése, utána jön, hogy élvezzem az edzést és meccseket. De a szezon elõtt mindig trófeák elnyerését tûzöm ki célul."

 

A United és a Real Madrid már találkozott idén egymással, hiszen a felkészülési szezon során, Santa Clarában megmérkõztek, a meccs 1-1-es döntetlennel zárult. Végül büntetõpárbajban a Vörös Ördögök nyertek. Azon a találkozón Anthony Martial zseniális gólpasszt osztott ki Jesse Lingardnak.

 

 

A francia támadó élesnek és nagyon koncentráltnak tûnt a felkészülés alatt, és már nagyon várja a királyi gárda elleni tétmeccset.

 

"Kemény összecsapás lesz" - mondta Martial. "Rajtunk múlt, hogy felkészüljünk a barátságos mérkõzéseken és elvigyük Manchesterbe ezt a serleget. Mindannyian nagyon várjuk már."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!