Korai csapathírek az UEFA Szuperkupa döntõ elõtt

A 2017/18-as idény hivatalosan kedden este kezdõdik a Manchester United számára Szkopjéban, az UEFA Szuperkupa döntõjében, a Real Madrid ellen. A mérkõzést megelõzõen bõven vannak nyitott kérdések José Mourinho kezdõcsapatával kapcsolatban.


Számos döntést kell meghoznia José Mourinhónak a sikeres felkészülés után, amely során hét mérkõzésén keresztül a Vörös Ördögök végig fittnek és dominánsnak tûntek.


Eric Bailly eltiltás miatt biztosan hiányozni fog, miután az UEFA egyrõl hárommeccsesre hosszabbította az Anderlecht ellen áprilisban kapott büntetését. Hasonló okokból kényszerül Phil Jones is kihagyni a mérkõzést, ezt a héten hozta nyilvánosságra az UEFA. 


A felkészülés során egyedül Juan Mata és Ander Herrera szedtek össze kisebb sérülést, azóta azonban mindkét spanyol válogatott felépült.

 


További izgalomra ad okot, hogy Sergio Romero, illetve a legutóbb a Real Madrid hálójába találó Jesse Lingard kihagyták a dublini, Sampdoria elleni összecsapást. Kérdés, hogy õk szerepelnek-e Szkopjéban.


Luke Shaw, Marcos Rojo és Ashley Young rehabilitációja mind szépen halad, de a felépülés mindhármójuk számára távoli, így egyelõre csak a pálya szélérõl buzdíthatják csapattársaikat.


Vajon játszani fog-e Ronaldo?


A United korábbi sztárja, Cristiano Ronaldo egyetlen felkészülési meccsen sem lépett pályára idén, a Real Madrid ugyanis hosszú nyári szünetet adott neki, köszönhetõen a Konföderációs Kupának, amelyen Portugália még július másodikán is érintett volt. Korábban arról szóltak a hírek, hogy biztosan kihagyja a szkopjei összecsapást, most már tudni lehet, keményen edz azért, hogy pályára léphessen korábbi csapata és korábbi edzõje ellen.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!