Tárgyalásban a United Ibrahimovic visszaigazolásáról

A Manchester United tárgyalásokat kezdeményezett egy új szerzõdésrõl, hogy visszaigazolják Zlatan Ibrahimovicot, állítja a Sky Italia.


A 35 éves svéd csatár szabadügynök, miután az elõzõ szezon végén nem hosszabbították meg lejáró szerzõdését az Old Traffordon, jelenleg pedig visszatérésén fáradozik, miután még áprilisban súlyos térdszalag sérülést szenvedett.

 

Rehabilitációját Carringtonban, a Vörös Ördögök edzõkomplexumában végzi, José Mourinho pedig még júliusban azt mondta, akár Romelu Lukaku érkezésével együtt is folytathatja pályafutását a Unitedben.

 

„Miért ne várnánk egy ennyire jó játékosra, aki ennyit adott a csapatunknak?” – kérdezte akkor.

 

 

A legújabb, Olaszországból érkezõ hírek szerint pedig a United egy lépcsõfokkal közelebb is került ahhoz, hogy biztosítsa annak a játékosnak a visszatérést, aki parádézott elsõ szezonjában a Premier Leagueben, a klub színeiben pedig 46 mérkõzésen 28 gólt szerzett, mielõtt sérülése megakadályozta volna a további termelésben.

 

Ibrahimovic ügynöke, Mino Raiola májusban arról tájékoztatta a Skyt, hogy ügyfelének vannak ajánlatai „számos bajnokságból”, az pedig „100 százalékig biztos, hogy Európában marad”, hozzátéve, hogy még „legalább egy, de akár két év is hátra lehet még karrierjébõl”.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!