Mourinho megerõsítette, tárgyalnak Zlatannal

José Mourinho megerõsítette, a Manchester United tárgyalásokat folytat Zlatan Ibrahimoviccsal esetleges visszatérése kapcsán a 2017/18-as szezon második felére.


A svéd csatár gyakorlatilag hátán vitte a csapatot az elõzõ szezonban, ugyanis 46 mérkõzésen szerzett 28 góljával a házi góllövõlista élén végzett, áprilisban azonban súlyos térdsérülést szenvedett az Anderlecht elleni Európa-liga mérkõzésen, amely azonnal véget vetett szezonjának.

 

Mióta nyáron lejárt szerzõdése az Old Traffordon, a 35 éves játékos sokat lépett elõre rehabilitációjában az elmúlt hetek során és keményen dolgozik az Aon Training Complexben, hogy újra visszanyerje megfelelõ erõnléti állapotát, azonban visszatérését senki nem szeretné siettetni.

 

A vasárnapi, West Ham United elleni Premier League idénynyitó mérkõzést megelõzõen tartott sajtótájékoztatóján Mourinho kijelentette, Zlatan Ibrahimovic úgy érzi, befejezetlen ügye van az Old Traffordon, õ pedig nyitva hagyja az ajtót a játékos szezon folyamán történõ visszatérése elõtt.

 

 

"Õ jelenleg sérült és idõre van szüksége a felépüléséhez" - kezdte Mourinho.

 

"Nem áll készen arra, hogy holnap játsszon, de semmi nem is sürgeti, nem kell döntést hoznia, hogy most csinálja-e, vagy ne csinálja."

 

"Azt gondolom, hogy az elõzõ szezonban egyértelmûen megmutatta, nem elég számára az, amit eddig elért és letett az asztalra. Úgy hiszi, még többre képes, továbbra is a futball legmagasabb szintjén akar teljesíteni, úgyhogy beszélgetéseket folytatunk egymással, és annak a lehetõségét taglaljuk, hogy a szezon második felére csatlakozzon esetleg hozzánk."

 

Ibrahimovic, aki októberben tölti be 36. életévét, villámgyorsan a szurkolók kedvence lett az elõzõ idényben, miután a bajnokságban 17 találatot jegyzett, emellett a Wembleyben szerzett egy-egy gyõztesgóljával hódította el a csapat a Community Shield és a Ligakupa trófeáját is. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!