Hírek Carringtonból

Fergie mai sajtótájékoztatóján a sérültekrõl beszélt.


Sir Alex Ferguson magyar idõ szerint délelõtt 11 órakor tartotta szokásos, mérkõzések elõtti carringtoni sajtótájékoztatóját, melyben a sérültek helyzetérõl számolt be.

"Van néhány sérültünk. Remélem közülük páran rendbe jönnek az Arsenal elleni mérkõzésig. Nagyon fontos mérkõzés lesz ez a kupa találkozó. Arsenal ellen mindig nagyon izgalmas mérkõzéseink vannak. Lehetõségünk van bejutni az elõdöntõbe, így a legjobb csapatot fogom játszatni. A kedd esti mérkõzésre jelenleg nem gondolunk" - kezdte Fergie.

Nani sérülésérõl: "Sikerült összevarrni a sebet. Jelenleg a fertõzések elkerülése a cél. A duzzanat már leapadt, ami jó hír. Megjelölni idõpontot, mikor térhet vissza nagyon nehéz. Nehéz megmondani, alkalmas lesz-e a Bolton ellen, de lesz két hét szünetünk a válogatott mérkõzések miatt és reméljük, azt követõen visszatérhet."

Valenciáról: "Nagyon nehéz felmérni a helyzetét. Remekül edzett és játszott edzéseken. Mi döntésünk, mikor hozzuk fel az elsõ csapathoz. Minden az idõzítésrõl szól, mivel rengeteget hagyott ki. Egy bizonyos ponton meg fogjuk próbálni. Ez nem holnap lesz, de mindenképp hamarosan."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!