Lukaku izgatott Zlatan visszatérése miatt

A Manchester United csatára, Romelu Lukaku elárulta, már nagyon várja, hogy együtt játszhasson Zlatan Ibrahimoviccsal és üdvözli a visszatérésével együtt járó nagyobb versenyhelyzetet a csatársorban.


Lukaku stílusosan kezdte meg manchesteri karrierét, miután három Premier League mérkõzésén három góllal járult hozzá a Vörös Ördögök hibátlan idénykezdéséhez, gólvágó formáját pedig sikeresen átmentette a válogatott mérkõzésekre is.

 

A 24 éves támadó csütörtökön este mesterhármast szerzett, amikor Belgium 9-0-ra elpáholta Gibraltárt, majd vasárnap gyõztesgólt jegyzett Görögország ellen, a 2-1-es sikerrel pedig elsõ európai országként kvalifikálták magukat a 2018-as oroszországi világbajnokságra is.

 

Amikor a Liege-ben lejátszott mérkõzést követõen a Unitedes életérõl, illetve Zlatan Ibrahimovic visszatérésérõl kérdezték, a 62-szeres belga válogatott játékos elmondta, a Manchester United kerete csak profitálhat a svéd támadó személyisége és öltözõi jelenléte jelentette elõnyökbõl.

 

"Elmondtam Zlatannak, hogy reménykedtem a visszatérésében. Szükségünk van a személyiségére" - kezdte Lukaku újságírók kérdéseire.

 

"Nagy minõséget fog hozni a csapatba, és segíteni fog nekünk abban, hogy elérhessük a célunkat, ami nem más, mint a bajnokság megnyerése."

 

 

"Nem félek a csatárposzton lévõ versenyhelyzettõl, vagy Zlatantól. A dolgok nagyon jól alakulnak számomra a Unitednél. Nagyon jól sikerült a felkészülési szezon, segített, hogy a legtöbb játékostársamat megismerhessem, mielõtt visszatérünk Manchesterbe."

 

"A menedzser rengeteget segített nekem a gyors beilleszkedésben, úgyhogy minden nagyon pozitív. Most már annak az edzõnek a keze alatt játszhatok, akivel már nagyon régóta, egészen pontosan 11 éves korom óta szeretnék együtt dolgozni. Vele pedig az a célunk, hogy valami nagyon különlegeset érjünk el."

 

"Számomra minden a fejlõdésrõl és a tanulásról szól a karrierem során, és minden egyes edzõm, akivel eddig együtt dolgozhattam, segítségemre volt ebben."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!