Zlatan a BL-keretben

Zlatan Ibrahimovic is szerepel a Manchester United BL-keretében.


A 35 éves támadó augusztusban csatlakozott ismét a Vörös Ördögökhöz azt követõen, hogy az elõzõ szezon végén lejárt szerzõdése, ám a játékos egyelõre még mindig a sérülésébõl való felépülésen dolgozik.

 

Azzal, hogy a United nevezte õt a Bajnokok Ligájába, akár pályára is léphet majd a csoportkör alatt, amennyiben állapota engedi azt.

 

Jose Mourinho korábban azt mondta, a svéd klasszisnak nincs esélye arra, hogy szerepeljen a csoportkör találkozóin és úgy vélte, a csatár csak a szezon második felében lesz bevethetõ.

 

"Nem gondolom, hogy Zlatan bármilyen részt is vállalna a csoportkörbõl" - mondta a menedzser. "Nem hiszem, hogy van erre esély. De van helyünk a BL-listán, hogy õt is felírjuk? Igen, van."

 

"Remélhetõleg a kieséses szakaszban már játszhat, de ehhez a legjobb kettõben kell végeznünk."

 

Ibra a tavalyi szezon során 28 gólig jutott és Ligakupát, valamint Európa-ligát is nyert a csapatával, utóbbival érték el, hogy idén a legrangosabb európai kupasorozatban indulhatnak.

 

A manchesteriek szeptember 12-én hazai környezetben kezdik meg a BL-szezont, akkor a svájci Basel együttesét fogadják, majd szeptember 27-én Moszkvában a CSZKA ellen játszanak, amit a Benfica elleni, idegenbeli összecsapás követ október 18-án.

 

A hónap utolsó napján a portugál csapatot fogadják, november 22-én pedig Baselbe látogatnak, hogy aztán december 5-én az Old Traffordon a CSZKA ellen zárják a csoportkör küzdelmeit.

 

A United Bajnokok Ligája kerete:

 

 

Kapusok: De Gea, Romero

 

Védõk: Valencia, Bailly, Smalling, Jones, Lindelof, Rojo, Blind, Darmian, Shaw

 

Középpályások: Pogba, Herrera, Matic, Fellaini, Carrick, Young, Lingard

 

Csatárok: Mkhitaryan, Mata, Martial, Lukaku, Ibrahimovic, Wilson

 

B-listás: Joel Pereira, Tuanzebe, McTominay, Rashford

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!