Romero száz százalékosan készen áll

Sergio Romero már izgatottan várja, hogy elõször a szezon során pályára léphessen, amikor szerdán este a Burton Albiont fogadják hazai pályán a Ligakupában.


Az argentin válogatott elsõ számú portása kiemelkedõ teljesítménnyel rukkolt elõ az elõzõ szezon végjátékában, így természetesen kulcsszerepet vállalt a csapat Európa-liga sikerébõl is. Mivel David de Gea eddig parádés formának örvendett ebben az idényben, így csak a kispadról figyelhette az eseményeket, ám miután José Mourinho megerõsítette, hogy a spanyol kapus pihenõt kapott a mai napra a Sörfõzõk ellen, így valószínûleg Romero védi majd a csapat kapuját az Old Traffordon.

 

Miután a címvédõnél eltökéltek a 4. fordulóba való továbbjutást illetõen, amely egy másik esélyes, a Liverpool tegnapi, Leicester City elleni kiesése okán egyáltalán nem nevezhetõ biztos dolognak, így egy újabb kapott gól nélküli mérkõzés alapozhatja meg a csapat sikerét.

 

"Mindig készen állok és felkészült vagyok arra, hogy a menedzser azt mondja, most jött el annak a lehetõsége, hogy én játszhassak" - kezdte Romero a MUTV-nek.

 

 

"Ha erre most a szerda esti kupamérkõzésen kerülne sor, akkor az nagyszerû lenne. Ha nem, és máskor jön el ez a pillanat, akkor is csak rajtam múlik, hogy élni tudok-e vele. Jól érzem magamat és keményen dolgozom azért, hogy bármikor lehetõséghez juthassak."

 

"A legfõbb cél, hogy a klub dolgai jól menjenek, a csapat pedig jól teljesítsen, és elérje azokat a sikereket és gyõzelmeket, amiket szükséges. Személy szerint természetesen mindenki azon van, hogy minél többet játszhasson, így nekem is játéklehetõségre van szükségem, mert ott van az argentin válogatott is, ahol szintén abban reménykednek, hogy megtudom tartani a megfelelõ formát."

 

"De a saját céljaim nagyon egyértelmûek; élvezni és kihozni a lehetõ legtöbbet abból a játéklehetõségbõl, amelyet a menedzser biztosít számomra. Én mindig játékra készen állok, szerintem ezt az elõzõ szezonban is bizonyítottam, amikor 18 meccsen védhettem, azt pedig mindenki a maga szemével láthatta, hogy miként teljesítettem azokon a mérkõzéseken. Nagyon boldog vagyok, és minden könnyen megy ennél a klubnál. Abban a pillanatban pedig, hogy Mourinho úr szól nekem, hogy kezdeni fogok, 100 százalékosan készen fogok állni."

 

"Amikor a menedzser közli velem, 'Sergio, benne vagy a csapatban', legyen szó bajnoki vagy kupamérkõzésrõl, készen fogok állni, hogy megmutassam neki, továbbra is maximálisan megbízhat bennem, mert jó formában vagyok."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!