BREAKING: Megújult a ManUtdFanatics.hu!

Megújult Magyarország első számú szurkolói oldala, a ManUtdFanatics.hu!


Nyilván mint minden átállás, így ez se megy zökkenőmentesen, illetve lesznek olyanok, akiknek tetszik a design, míg lesznek olyanok, akik a "régen minden jobb volt" elvet követve kérik majd vissza a régi megjelenést.

 

Türelmeteket és első sorban a segítő szándékú hozzászólásaitokat kérjük az oldal fejlődése, illetve 100 százalékos működése érdekében.

 

Az átalakítások többsége olyan jellegű, amelyet bár nem feltétlenül fogtok érzékelni, a mi munkánkat megkönnyíti, illetve szisztematikusabbá teszi. Ilyen például az utazásokra való jelentkezések és a szurkolói klubba való jelentkezések automatizálása, és gyorsítása, a Fanatics TV, a Tippverseny és az egyéb funkciók frissítésének egyszerűsítése. Utóbbiakra rendszeresen jogos kritikákkal illettetek bennünket, ám mostantól csak rajtunk fog múlni az információk frissen tartása, és igyekszünk javítani a korábbi elmaradásokat.

 

Felhasználó szinten a legnagyobb változást a cikkekhez való hozzászólás, illetve a fórumozás hozza. Mindkét felületen a már sok oldal által használt Disqus rendszert építettük be. Ide egyszeri alkalommal szükséges regisztrálni, és azt követően bárki kommentálhat szabadon a hírekhez, illetve a fórumtémákhoz is, de lehetőség van arra is, hogy a közösségi oldalakon (Facebook, Twitter, Google+) használt fiókjaitokkal jelentkezzetek be, így regisztrálnotok se kell.

 

Az oldal regisztrációinak kis százalékát sajnos nem tudtuk áthozni az új oldalra, ugyanis vagy duplikációk, vagy egyéb problémák voltak velük, így ezen olvasóinkat kérjük, hogy regisztráljanak újra az oldalra a belső funkciók eléréséhez!

 

Reméljük, hogy örömötöket lelitek majd az új oldalban, igyekszünk rászolgálni az átállással kapcsolatos türelmetekre!

 

Üdv. ManUtdFanatics.hu szerkesztőség 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!