Mourinho: Pogba sérülése hosszútávú

Jose Mourinho megerősítette, hogy Paul Pogba hosszú időre kidőlt a sorból.


A 24 éves játékos a Basel elleni mérkőzésen szenvedett combizom sérülést, amelynek súlyosságára eddig nem derült fény, azonban a portugál menedzser elárulta, hogy hosszú kihagyás vár a középpályásra.

 

Mourinho továbbra is azt állítja, hogy nem tudja még pontosan a sérülés súlyosságát, és a klub orvosai még mindig próbálják felmérni a felépülés idejét.

 

Pogba sérülése 17 napja történt és a portugál menedzser még mindig annyit árult csak el a Crystal Palace elleni mérkőzés előtt, hogy a felépülés valószínűleg hosszútávú lesz. 

 

"Ő [Pogba] sérült és vasárnap nem is léphet pályára. Neki nem olyan sérülése van, mint Antonio Valenciának vagy Phil Jones-nak" - mondta Mourinho.

 

"Remélem, hogy újra láthatom őket az edzéseken és pozitív visszajelzéseket kapok, viszont a hosszútávú sérülésekről nem szoktam beszélni."

 

"Tehát Ibrára, Rojóra és Pogbára nem gondolok."

 

 

A csapatból szintén kidőlt Michael Carrick is, valamint Phil Jones és Antonio Valencia is kénytelen volt kihagyni a szerda esti mérkőzést. 

 

Nem könnyű a menedzser helyzete, ugyanis Marouane Fellaini sem biztos, hogy hétvégén pályára léphet bokasérülés miatt, valamint Anthony Martial is a CSKA Moszkva elleni mérkőzésen cserét kért.

 

"Edzenünk kell és dönteni az edzések után, de remélem, hogy lesz néhány visszatérő, akik nem léphettek pályára Moszkvában."

 

"Talán nem mindenki, viszont remélem, hogy páran felépülnek, de lesznek olyanok, akik a szombati mérkőzést is kihagyják."

 

"Ennek örülnék minden sérült esetében, de remélem, hogy lesznek is olyan játékosok, akik elérhetők lesznek szombaton."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!