Rooney kupa dicsõségre vágyik

Miután a Vörös Ördögök bejutottak az FA kupa elõdöntõjébe, Wayne Rooney szeretné is megnyerni a trófeát azok után, hogy kétszer megtapasztalta, milyen elveszíteni az FA kupa döntõjét.


Az angol támadó szerezte csapata második gólját az Arsenal elleni kupa negyeddöntõ során, ezzel pedig a United biztosította helyét a legjobb négy csapat között és szerepelhet a Wembleyben az elõdöntõn. Ám Rooney elkötelezett amellett, hogy a május 14-i végsõ összecsapásra is visszatér csapatával a híres stadionba és végre a Manchester Uniteddel elnyeri az FA kupát azok után, hogy 2005-ben és 2007-ben a finálét nem sikerült megnyerniük.

"Az FA kupa egy hatalmas sorozat nagy múlttal" - mondta Wayne az MUTV-nek. Emlékszem gyerek koromban sokszor néztem, és elveszíteni a két döntõt nagyon rossz volt. De ebben a szezonban ismét lehetõségünk van, hogy megnyerjük a kupát, ez a célunk."

 


A Vörös Ördögök visszajöttek a csapat elmúlt heti kiábrándító eredményei után - amikor a Chelsea és a Liverpool is legyõzte õket - és sikeresen túlléptek Arsene Wenger együttesén. Rooney úgy érezte, a United gyõzelme teljesen megérdemelt volt, valamint örült a csapata kiváló teljesítményének, melyet kontratámadásokban mutatott.

"Úgy vélem nagyon jól védekeztünk, Edwin néhány fantasztikus védést is bemutatott és az ellentámadásaink egészen zseniálisak voltak" - elemezte Rooney csapata játékát.

"Ez egy nagyon határozott gyõzelem volt. Tudtuk, hogy az Arsenal nagyon fizikális játékot játszott a Barcelona ellen és úgy gondoltuk, fiatalokkal a szélen kifáraszthatjuk õket, ami végül sikerült is."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!