Lukaku bokasérüléssel bajlódik

A belga válogatottnál megerősítették, a Manchester United sztárja, Romelu Lukaku bokasérülést szenvedett szombaton a Crystal Palace elleni bajnokin.


A 24 éves támadó végigjátszotta a londoniak ellen 4-0-ra megnyert összecsapást, a 86. percben pedig szezonbeli hetedik Premier League találatát is feljegyezhettük.

 

Lukaku jelenleg a belga válogatottal készül a szombati Bosznia-Hercegovina, és a keddi Ciprus elleni világbajnoki selejtezőkre.

 

A belga válogatott orvosi stábja jelenleg is megfigyelés alatt tartja a játékos sérülését, és egyelőre még egyik mérkőzés kapcsán se jelentették be, hogy nem számíthatna rá szövetségi kapitánya.

 

 

"Romelu Lukaku MRI-vizsgálaton esett át, de sem törést, sem pedig strukturális elváltozást nem diagnosztizáltunk" - kezdődik a Belga Labdarúgó Szövetség közleménye.

 

"A következő napok során egyéni edzésprogramot fog követni. Mindazonáltal egyelőre túlzottan korai lenne kijelenteni, hogy bevethető lesz Bosznia és/vagy Ciprus ellen."

 

Belgium, amely 22 ponttal vezeti a H-csoportot, már korábban kvalifikálta magát a 2018-as oroszországi világbajnokságra.


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!