Csapathírek a Liverpool meccs előtt

José Mourinho megerősítette, a Manchester United csapatkapitánya, Michael Carrick továbbra sincs bevethető állapotban, Romelu Lukaku játékára azonban számíthat holnap a Liverpool ellen.


Carrick sérülés miatt kihagyni kényszerült a Vörös Ördögök legutóbbi két mérkőzését a CSZKA Moszkva és a Crystal Palace ellenében, és azóta sem állhat csapata rendelkezésére. Paul Pogba és Marouane Fellaini személyében további két belső középpályás sem lesz bevethető, térdin illetve térd problémájuk okán.

 

Mindazonáltal Mourinho mindig is annak a híve volt, hogy nem arra koncentrál, kiket kell nélkülöznie, hanem hogy kikre számíthat, ebből a szempontból utóbbiba pedig Lukaku személyében egy kulcsfontosságú játékos beletartozik. A csatár múlt héten kihagyni kényszerült a belga válogatott Bosznia-Hercegovina elleni világbajnoki selejtezőjét, de szerencsére kedden este csereként már újra feliratkozhatott a gólszerzők közé, amikor Ciprust győzték le.

 

 

"Michael Carrick? Azt tudom, hogy nincs játékra kész állapotban, ennyit tudok. Lukaku úgy tűnik rendben van, és ennyi" - válaszolta Mourinho újságírók kérdésére szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján az Aon Training Complexben.

 

A menedzser nem hozta szóba Marouane Fellaini állapotát, aki múlt szombaton Belgium színeiben szenvedett sérülést. A Belga Labdarúgó Szövetség később megerősítette, az utóbbi hetekben parádés formát mutató középpályásnak térdszalag sérülése van.

 

A hosszabb távon nem bevethető játékosok listáján továbbra is ott van az április, Anderlecht elleni Európa-liga negyeddöntő visszavágóján súlyos sérülést szenvedett Marcos Rojo és Zlatan Ibrahimovic is.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Liverpool - Manchester United ÉLŐ

Premier League 8. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!