Hivatalos: McTominay hosszabbított

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy Scott McTominay új szerződést írt alá a klubbal, amely értelmében 2021-ig a klub alkalmazásában marad, plusz egy éves hosszabbítási opcióval.


A 20 éves McTominay a klub akadémiáján nevelkedett és már öt éves kora óta a klub kötelékeibe tartozik. A lancesteri születésű játékos az előző szezon végén, egy Arsenal elleni idegenbeli rangadón mutatkozhatott be a felnőtt csapatban. Scott szerdán a Benfica ellen a Bajnokok Ligájában is debütálhatott, csereként.

 

"Ennél a nagyszerű klubnál nőttem fel, amely mindig is nagy részét képezte az életemnek. Öt éves koromban a klub képzési centrumából indulva jutottam el odáig, ahol most tartok" - kezdte Scott McTominay.

 

"Egy valóra vált álmot jelentett számomra az, hogy az előző szezon végén bemutatkozhattam az Arsenal ellen, és szeretnék köszönetet mondani a menedzsernek a belém vetett hitéért. Hatalmas örömöt jelentett számomra, hogy a menedzser döntésének köszönhetően felkerültem a felnőtt csapathoz és már nagyon várom, hogy folytathassam álomszerű utazásomat ennél a fantasztikus csapatnál."

 

 

"Nagy örömömre szolgál, hogy Scott új szerződést írt alá a klubbal, ő egyike azon játékosoknak, akik napról-napra fejlődtek a csapatban" - mondta José Mourinho.

 

"Az előző szezon végén bemutatkozott a Premier League-ben, pár napja pedig a Bajnokok Ligájában is. Egyáltalán nem kellett hezitálnom az előző hónapban azt illetően, hogy Scottot felhívjam-e a felnőtt csapatba, mert maximális bizalmam van benne."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!