Gary: Felejtsd el az Old Traffordot, José!

A visszavonult Neville szerint Ferguson még jó ideig a United menedzsere marad.


Gary Neville elismeri, José Mourinho lehetne akár az egyik esélyes arra, hogy váltsa Sir Alex Fergusont a Vörös Ördögök kispadján. Ám úgy véli, ez az idõ még nagyon távoli.

A Real Madrid menedzserének nem titkolt álma, hogy visszatérjen a Premier League-be, ahol már dolgozott a Chelsea vezetõjeként.

A korábbi Porto vezér a londoniak után az Internazionale együttesét vezette, akikkel Bajnokok Ligáját is nyerni tudott tavaly. Nyáron vette át a spanyol királyi gárda irányítását, ahol többek között honfitársával, Cristiano Ronaldóval dolgozhat együtt.

 


"Sok kiváló edzõ neve felmerül a találgatások idején, hogy ki lehet Sir Alex utódja" - kezdte Gary a The Sunnak adott interjújában. "Biztos vagyok abban, ha eljön az idõ, Mourinho nevét is meg kell említeni, mert õ sikeres volt máshol."

"Õ egy karakter. Az embereket becsülni kell tetteik után és õ nagyon jól teszi, amit tennie kell. Mindenhol sikeres volt."

 "De el sem tudom képzelni, hogy az idõ hamarosan eljönne, mert Ferguson egyre erõsebbnek tûnik. Teljesen felesleges idõpocsékolás találgatni, ki léphetne helyére."
 

Daily Mail


daily mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!