Ibrahimovicban még öt-hat év van

A Manchester United csatára, Zlatan Ibrahimovic erősebb, mint korábban bármikor és akár "még öt-hat évig" is képes lehet játszani, állítja ügynöke, Mino Raiola.


A svéd csatárt visszaigazolták a Vörös Ördögök a nyár folyamán egy 1 éves szerződés keretében, azt követően, hogy manchesteri bemutatkozó idényében 46 mérkőzésen 28 gólt szerzett és valószínűleg csak áprilisi súlyos sérülése akadályozta meg a további gólok termelésében.

 

Mindazonáltal Raiola már elkezdte a sajtóban előkészíteni Ibrahimovic pályára való visszatérését, amely a legfrissebb hírek szerint még az idei évben megtörténhet, és azzal viccelődött, hogy az egykori AC Milan és Barcelona játékost nem engedheti visszavonulni.

 

"Benne még rengeteg van. Szerintem minimum öt-hat év" - kezdte Raiola az Expressen kérdésére, amikor arról kérdezték, meddig játszhat még Ibrahimovic.

 

"Nem engedhetem neki, hogy abbahagyja, most már nekem és értem kell dolgoznia. Most már évek óta érte dolgozom. Most az én időm jön. A gyerekeim felnőnek és szükségem van a pénzre."

 

"Megegyeztünk, hogy az elkövetkezendő öt évben csak értem dolgozik. Úgyhogy most így állunk. A fizetése hozzám érkezik, övé pedig a jutalék."

 

Ibrahimovic számos esetben posztolt a közösségi médiában rehabilitációja során, amelyből már sejteni lehetett, hogy jól halad a visszatérését illetően, José Mourinho pedig a múlt héten erősítette meg, hogy 36 éves játékosa még ebben a naptári évben újra a rendelkezésére állhat.

 

 

Raiola állítása szerint Ibrahimovic mostanra még erősebb lett, mint volt az Anderlecht elleni Európa-liga negyeddöntő visszavágón elszenvedett sérülése előtt.

 

"Zlatant soha nem törné meg egy ilyen sérülés. Ő nem az a személyiség, aki sajnáltatja magát a sérülése alatt. Ő olyan játékos, aki inkább felhasználja ezt a sérülést arra, hogy még erősebbé, jobbá és tökéletesebbé váljon" - tette hozzá.

 

"Nem gondoltam, hogy még ennél is erősebb lehet, de ez csak még inkább azzá tette. Erősebb, mint volt korábban. Természetesen szomorú voltam [a sérülése miatt], mert fantasztikus szezonja volt. De nem volt túlzottan sok időm szomorkodni, mert az én szerepköröm más. Szomorú voltam, de nem magam miatt, hanem miatta."

 

"Tudtam, hogy ez egy fantasztikus új fejezete karrierének, én így fogtam fel, mert ez a srác lenyűgöző. Ő egy őrült, mert azt mondta, hogy nem érez semmit. Se fájdalmat, se semmit. Nem hitt semmiben. De én tudtam, hogy ez nagyon súlyos."

 

Raiola elmondása szerint Dr. Freddie Fu, a specialista, aki Ibrahimovicot operálta, lenyűgözve beszélt a csatárról, és szeretne további kutatásokat végezni a térde kapcsán.

 

"Véleménye szerint ő még soha nem látott ilyen erős és ilyen tiszta térdet, egy ilyen karrier után, amilyen Zlatannak volt és ennyi rúgást követően."

 

"Ez egy olyan professzor, aki a világ top atlétáit kezeli és egy amerikai focicsapattal dolgozik, és azt mondta, hogy még soha nem látott ehhez hasonlót. Egy olyan személy, aki az élete elmúlt 40 évét térdek vizsgálatával töltötte, azt találta mondani, hogy ez a legjobb térd, amelyet valaha látott."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!