Herrera és Smalling értékelt

Ander Herrera és Chris Smalling is beszélt a MUTV-nek azt követően, hogy a Manchester United minimális arányú, de fájdalmas vereséget szenvedett a Chelsea-től vasárnap.


HERRERA

 

"Ez csalódás számunkra, mert győzni jöttünk ide. Nyomás alatt tartottuk őket, emellett pedig számos remek helyzetet dolgoztunk ki az első félidőben. Róluk ez ugyanúgy elmondható, mert egy jó csapatról beszélünk, de nagyon jó esélyünk volt az első félidőben arra, hogy gólt szerezzünk, a fordulás után pedig Rashford és Fellaini révén is veszélyesek tudtunk lenni."

 

 

"Ők jobban kezdték a második félidőt, mint mi, de az ilyen előfordul a futballban. Az első tíz-tizenöt percben jobban játszottak nálunk ekkor, de mi meg az első 45 percben voltunk jobbak."

 

"Amikor az ember veszít, akkor a lehető leggyorsabban újra pályán akar lenni, nekünk most azonban erre két hetet kell várnunk. Viszont ezzel együtt az is jó, hogy lesz egy kis időnk a pihenésre. Néhány játékos az összes meccset végigjátszotta az előző válogatott szünet óta, úgyhogy ránk fér a pihenés és a feltöltődés."

 

SMALLING

 

"Csalódás az eredmény, mert rengeteg erőfeszítést tettünk, és szerintem a mérkőzés nagyobb részében irányítani tudtunk. Az első félidőben beszorítottuk őket, de ki kellett volna használnunk legalább egy helyzetünket, amikor lendületben voltunk. Az utolsó 20 percben is sikerült nyomás alatt tartanunk őket, és azt gondolom, hogy megérdemeltünk volna legalább egy gólt."

 

 

"Balszerencse számunkra, hogy most válogatott szünet következik, de szerintem újra össze kell szednünk magunkat a következő mérkőzésünkre, hogy kiköszörüljük a csorbát. Szerintem csak rajtunk múlik, hogy képesek leszünk-e úgy visszatérni az Old Traffordra, hogy olyan teljesítményt nyújtunk, amelyre a szurkolóink is büszkék lehetnek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!