Romero magasztos célja

Sergio Romero elismerte, megkönnyebbült, hogy Argentínával egyeneságon sikerült kivívniuk a jövő évi világbajnokságon való részvételüket, szeme előtt pedig már maga az oroszországi döntő lebeg.


A Manchester United kapusa szombaton főpróbát tarthat Oroszországban, amikor hazájával a jövő évi világbajnokság házigazdájánál vendégszerepelnek, célja pedig nem más, mint hogy sorozatban második alkalommal is ott lehessen majd a futball világának legnagyobb eseményén, a világbajnoki döntőben, azt követően, hogy 2014-ben Németország ellen ő védhetett. 

 

Jorge Sampaoli együttese keményen megszenvedett a dél-amerikai selejtezősorozatban, az Ecuador elleni utolsó mérkőzésüket megelőzően pedig reális esélye volt annak, hogy lemaradnak a tornára való egyenesági kijutásról. Lionel Messi mesterhármasa végül elégnek bizonyult ahhoz, hogy elkerüljék a büszke futballnemzet számára elképzelhetetlennek tartott blamát, a Vörös Ördögök második számú portása pedig már jövő nyarát tervezgeti.

 

"Ezúttal kőkemény selejtezősorozatunk volt" - kezdte Romero nemrég a MUTV-nek.

 

"Szerintem manapság már semmit se lehet biztosra venni a dél-amerikai selejtezőkben."

 

"Mindegyik válogatott erős, az ellenfelek semmit sem nyújtanak át tálcán a másiknak. Ráadásul ebben az évben valamiért úgy tűnt, szeretünk szenvedni. De szerencsére az utolsó meccsen a kis Leo (El Enano) megcsillantotta képességeit és mesterhármast szerzett, amely nem csak nekünk, de az egész országnak nagyon fontosnak bizonyult."

 

 

"Szóval most már Oroszországban érezhetjük magunkat, így van időnk arra, hogy a csapat és a keret összeszokjon és felkészüljön, és így a lehető legjobb formában vághatunk bele a jövő nyári tornába. Ha Isten is úgy akarja, akkor Argentína képes lesz megismételni azt, amit 2014-ben, Brazíliában elért, és még az utolsó mérkőzésen is érintettek leszünk."

 

"Mindannyiunknak ez a célja, és remélhetőleg a csapat mellett az egész nemzet az első naptól az utolsóig élvezni fogja az eseményeket, a lehető legjobb forgatókönyv szerint."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!