Lukaku szerint Ibrahimovic nagy segítség lesz a városi rivális üldözésében

Romelu Lukaku hiszi, hogy a visszatérő Zlatan Ibrahimovic segítség lesz a Premier League éllovas Manchester City üldözésében.


Lukaku minden bajnoki meccsen kezdő volt, a visszatérő Ibrahimovic-csal kell majd harcolnia, aki az előző szezonban ugyan ezt a szerepet töltötte be José Mourinhonál, azért, hogy ez így maradjon.

 

A svéd nem játszott április óta, amikor az Anderlecht elleni Európa-liga negyeddöntőn szenvedett súlyos térdsérülést. A szerződése az Old Traffordon lejárt az előző szezon végén, de José Mourinho újra leigazolta augusztusban és megkapta a távozó Wayne Rooney 10-es mezszámát.

 

Lukaku kitart amellett, hogy Ibrahimovic-csal játszon elöl azért, hogy a magabiztos páros segítsen a United-nek átlépni Pep Guardiola City-jén, akiknek 3.45 a meccs/gól arányuk.

 

 

Nyilatkozott is a Sky Sport News riporterének, Gary Cotterill-nek:

 

"Nagyon motiváló, hogy még egy jó játékos kerül vissza a keretbe."

 

"Amikor egy olyan csapattal nézel szembe, mint ők, az nagyon nehéz. Ibrahimovic visszatérése segít majd nekünk legyűrni a Machester City-t."

 

Lukaku duplája a belga válogatottban azt jelenti, hogy a szezonban lenyűgöző 16 gólja van, húsz mérkőzésen mindent egybevéve, mégis vannak kételyek afelől, hogy fog teljesíteni továbbra is.

 

De a kritizálás nem új már Lukakunak. Úgy hiszi, hogy számtalan lehetősége lesz még elhallgattatni a kétkedőket az elkövetkezendő hónapokban.

 

"Amikor ideszerződtem, mindenki kérdésekkel bombázott, a jó formám pedig nagy meglepetés volt sokaknak" - mondta Lukaku.

 

"A bajnokság korai szakaszában vagyunk és semmi sem dőlt el. Sokkal jobbak lehetünk, mint amilyenek most vagyunk."


Skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!