Rojo a BL-ben térne vissza

Marcos Rojo megcélozta a decemberi, CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzést, mint a Manchester Unitedbe való visszatérésének dátuma.


Az argentin bekk állandó tagja volt José Mourinho kezdőcsapatainak az előző szezonban, egészen áprilisi súlyos, térdszalag sérüléséig, amelyet követően a 27 éves játékos azóta se léphetett pályára. 

 

Mostanra azonban már kitűzte visszatérése dátumát is, amely december 5-én, a Manchester United Bajnokok Ligája csoportkörbeli szereplésének záróakkordja lesz az Old Traffordon, ahol a Vörös Ördögöknek csak egy pontra lesz szükségük akkor is a továbbjutáshoz, ha az azt megelőző FC Basel elleni idegenbeli összecsapást el is veszítenék.

 

"Szerdán már pályára léphetek a tartalékoknál egy barátságos mérkőzésen" - kezdte Rojo a TyC Sportsnak.

 

"Jól érzem magam. Eddig a pillanatig semmilyen problémám nem volt a rehabilitáció során, de az edzés nem ugyanolyan szint, mint amikor mérkőzést játszol."

 

"Három hét múlva lesz egy Bajnokok Ligája mérkőzésünk, és ha szerdán minden jól megy, akkor azon már játszhatok majd."

 

 

Eric Bailly, Phil Jones és Chris Smalling is sokat tett meg Rojo hiányában azért, hogy José Mourinho kezdőként számoljon vele, míg a nyár folyamán szerződtette Victor Lindelöföt is 31 millió font értékben.

 

Azonban Rojo, aki 54-szeres argentin válogatottnak mondhatja magát, eltökélt, hogy visszaszerezze helyét a United kezdőjében, hogy biztosítsa helyét a 2018-as oroszországi világbajnokságra utazó nemzeti csapatában.

 

"Vissza kell szereznem helyemet a csapatban, hogy az argentin szövetségi kapitány, Jorge Sampaoli számításba vegyen a világbajnokságon" - tette hozzá a korábbi Sporting játékos.

 

"Elég régóta nem játszhattam, de eltökélt vagyok, hogy visszakerüljek a válogatottba. Megakarom mutatni Sampaolinak, mennyire jó vagyok." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!