Korai csapathírek a Newcastle meccs előtt

A Manchester United játékosai szerdán visszatérnek az Aon Training Complexbe, hogy a hosszú bajnoki szünetet követően megkezdjék felkészülésüket a Newcastle elleni szombati összecsapásra.


A Vörös Ördögök szombaton, helyi idő szerint teaidőben fogadják a Newcastle-t az Old Traffordon, nem kisebb céllal, mint hogy feledtessék a Chelsea ellen szoros küzdelemben 1-0-ra elveszített rangadót. A Szarkák elleni randevúval José Mourinho legénysége megkezdi a 2017-es év végéig tartó hektikus időszakát.

 

Phil Jonesnak vissza kellett térnie a klubhoz, miután megsérült a múlt heti, Németország elleni barátságos mérkőzésen az angol válogatott színeiben. Gareth Southgate elmondása szerint ugyanaz a problémája újult ki a védőnek, amely korai lecserélését is okozta a Huddersfield Town ellen, de optimista meglátások szerint bevethető lesz hétvégén.

 

 

Védőtársa, Marcos Rojo decemberi visszatéréssel tervez a felnőtt csapatban, míg Michael CarrickZlatan Ibrahimovic és Paul Pogba kapcsán José Mourinho számol majd be pénteken. A színfalak mögött mindannyian nagy lépést tettek visszatérésük felé, míg Marouane Fellaini a kispadról állt be a Chelsea ellen, de a belga válogatott barátságos mérkőzéseit kihagyta.

 

Nemanja Matic nem szerepelt Szerbia távol-keleti mérkőzésein, míg Antonio Valencia szintén pihenőt kapott Ecuador nemzeti tizenegyében.

 

A Newcastle együttesénél Christian Atsu, Jamal Lascelles és Mikel Merino játéka kérdéses, Paul Dummett és Massimo Haidara azonban már látogatja Rafa Benitez edzéseit. Kapusuk, Rob Elliot napokkal ezelőtt családi problémák miatt elhagyta az ír válogatott Dánia elleni világbajnoki pótselejtezőjére készülő keretét.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Premier League 12. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!