Rooney várja a sorsolást

Az angol támadónak mindegy, melyik csapatot kapja a United - akár a Barcelonát - miután bejutottak tegnap este a BL legjobb nyolc csapata közé.


A tizes játékos remekül teljesített a Marseille ellen annak elleneére, hogy a Vörös Ördögök csupán egy karcsú 2-1-es gyõzelmet tudhattak magukénak.

"Nagyon örülünk, hogy bejutottunk a negyeddöntõbe" - mondta Rooney. "Nehéz mérkõzés volt. Az elsõ meccsbõl tudtuk, hogy a Marseille nagyon fizikális csapat. Volt, hogy jó labdákat adtak a mi tizenhatosunkra, megnehezítették a dolgunkat. Nem volt szerencsénk, hogy katunk egy öngólt, de a végén sikerült nyernünk. Azt hiszem, teljesen megérdemeltük."

Amikor azt kérdezték tõle, el akarják-e kerülni a legjobb nyolc között a Barcelonát, ezt felelte: "Nem, ha meg akarsz nyerni egy versenyt, muszáj hogy készen állj bárki ellen és legyõzd. Bárkit kapunk is, biztosnak kell benne lennünk, hogy le tudjuk gyõzni."

 


Ha a gólok önbizalmat adnak, Javier Hernandeznek most biztosan rengeteg lehet belõle azok után, hogy kétszer is eredményes volt a Marseille ellen. A nagyon fontos elsõ gól elõtt épp Rooney készített elõ, aki nagyon dícsérte a fiatal mexikói csatártársát.

"Az volt a tervünk, hogy a mérkõzés elején nagyon meghajtjuk és mindenképp gólt akartunk szerezni. Sikerült is megtennünk. Chicharito remekül mozgott bent és szerencsére nagyszerû befejezõ, ami nyilvánvalóan segített a csapatnak."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!