U23: United 1-1 City

Pontosztozkodás lett a Premier League 2 hétvégi manchesteri rangadóján, miután James Wilson első félidő közepén szerzett találatára a félidő után szinte egyből válaszolt Lukas Nmecha.


Ricky Sbragia csapata nagy önbizalommal várhatta a találkozót, miután legutóbbi három fellépésén győzelmet aratott – a Premier League International Cup kiírásában a Swansea és az Athletic Bilbao ellen, míg a bajnokságban a Sunderland ellen gyűjtötték be mindhárom pontot.

 

Ez az új felfogás már a találkozó elején megfigyelhető volt, amikor a United minden lehetőségnél előrébblépett, azonban ezzel egyidejűleg a védekezésben is észnél kellett lennie a csapatnak.

 

Negyed óra elteltével a Vörös Ördögök nagyon közel kerültek a vezetés megszerzéséhez, amikor Zachary Dearnley szögletére Wilson remekül érkezett. Néhány United drukker már ünnepelni készült, amikor a vendégek kapusa Arijanet Muric hatalmas bravúrral kapu fölé tolta a fejest.

 

Azonban ez csak átmeneti menekülés volt a kékeknek, ugyanis a 21. percben Wilson előnyhöz jutatta a Unitedet. Demi Mitchell a saját térfelének közepéről ugratta ki a támadót, aki megelőzte a védőjét, majd kisodródott szögből még el tudta lőni a kapus lábai között a labdát.

 

 

A rivális addigi legnagyobb lehetőségéhez érkezett, amikor fél óra elteltével Phil Foden lapos, megpattanó lövését védte Kieran O’Hara.

 

Nem sokkal a félidő vége előtt a Vörös Ördögök közel kerültek az előny megduplázásához, Ethan Hamilton lövését az egyik védő kézzel blokkolta, azonban a játékvezető nem ítélt tizenegyest.

 

A második játékrész második percében Hamilton talált a hálóba, miután gyönyörűen játszott össze Wilsonnal és Tosin Kehindével, azonban les címén érvénytelenítették a találatot.

 

Egy perccel később pedig a túloldalon alakult ki helyzet, Nmecha kapott egy szép kiugratást, majd közelről a kivetődő O’Hara fölött a kapuba emelt.

 

Ennek a korai egyenlítésnek követően egy adok-kapok játék alakult ki, mindkét csapat alakított ki helyzeteket. Mindkét mester kimerítette cserelehetőségeit, hogy megtalálja a győztes taktikát, de a riválisoknak bele kellett törődniük a döntetlenbe, nem sokkal az U18-as, illetve a felnőtt csapatok összecsapását megelőzően.

 

Premier League 2 | Leigh Sports Village Stadium | Gólszerzők: Wilson 21 | Nmecha 48

 

United: O’Hara; Riley, Ercolani, Williams R-S., Mitchell; Dearnley (Gribbin 86), Scott (Boonen 83), Sang, Kehinde; Hamilton; Wilson (Bohui 83).

Nem használt cserék: Warren, Johnstone.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!