Blind: Továbbra is magabiztosak vagyunk

Daley Blind szerint a Manchester United öltözőjében továbbra is megfelelő önbizalmi szint uralkodik annak ellenére, hogy vereséget szenvedtek a Basel elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen.


Michael Lang a 89. percben talált be a United kapujába, ezzel biztosítva a svájci klub 1-0 arányú győzelmét Jose Mourinho csapata felett.

 

A holland védő elismerte, a vereség módja csalódáskeltő volt.

 

"Az első félidőben jól teljesítettünk" - mondta Blind. "A második félidőben voltak helyzeteik, de nem nagyok, jobbára csak távoli lövésekkel próbálkoztak."

 

"Nagy kár, hogy az utolsó percben sikerült betalálniuk."

 

A United többet birtokolta a labdát ellenfelénél (68,3%-ban volt a vendégeknél a játékszer), azonban képtelenek voltak utat találni a hazaiak kapujába.

 

 

Mourinho csapatának továbbjutása matematikailag még mindig nem biztosított, Blind azonban hiszi, hogy csapata nem veszít majd koncentráltságából.

 

"Természetes, hogy minden meccset meg szeretnénk nyerni" - tette hozzá Blind. "Tisztában vagyunk a csoport állásával."

 

"Még mindig az élen állunk, ugyanakkor óvatosnak kell lennünk - viszont pánikról szó sincs. Készen kell állnunk a következő mérkőzésre."

 

"Nagy erőbedobással edzünk és felkészítjük magunkat, ahogy mindig tesszük. Úgy vélem, a csapat önbizalma a helyén van és ez a vereség nem fogja ezt megváltoztatni."

 

A United jövő héten fogadja a CSZKA Moszkvát az Old Traffordon, és egy döntetlen már garantálná Mourinho fiai számára a csoport elsőséget.

 

Zlatan Ibrahimovic ezen a mérkőzésen is csereként szállhatott be, miután újra bevethetővé vált áprilisi keresztszalag sérülését követően. Ő lett az első olyan játékos, aki hét különböző klubbal is szerepelt a Bajnokok Ligájában (Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United).

 

Paul Pogba is tevékeny 66 percet tudott magáénak a mérkőzésen.

 

Blind szerint a páros visszatérése nagyszerű lehetőségeket biztosít a csapat számára a szezon egyik legkeményebb időszakát megelőzően.

 

"Nagyon boldog vagyok miattuk" - tette hozzá Blind. "Nagy keretünk van. Mindenki készen áll és játszani szeretne."

 

"Ez nagyon jó, hiszen igazán sűrű időszak következik, így mindenkinek élesnek és késznek kell lennie. Mindenkire szükségünk lesz."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!