Lukaku megúszta

Nem indul eljárás a Manchester United csatára, Romelu Lukaku ellen a szombati, Brighton elleni bajnoki mérkőzésen Gaetan Bong ellen elkövetett szabálytalanságát követően.


Lukaku úgy tűnt, hogy két alkalommal is megrúgta Bongot mielőtt Ashley Young Lewis Dunkon megpattanó lövése a Brighton kapujában kötött volna ki, amely egyben a Manchester United 1-0-s győzelmét is jelentette szombaton az Old Traffordon.

 

A belga válogatott játékosnak kellemetlen éjszakái lehettek egy esetleges utólagos eltiltástól félve, miután a mérkőzés játékvezetője, Neil Swarbrick és segítői nem vették észre az esetet, és jelentést se írtak róla a mérkőzés jegyzőkönyvében.

 

 

Ennek értelmében az eset átkerült egy három fős, korábbi hivatásos játékvezetőkből álló bizottság elé, akiknek egyhangú döntésre kell jutniuk, amennyiben egy játékost utólagosan megvádolnak bármivel is.

 

Mindazonáltal a Sky Sports News értesülései szerint a bizottság nem tudott megállapodásra jutni azt illetően, hogy egyértelműen szabálytalanság történt, így Romelu Lukaku elkerüli, hogy utólagosan három mérkőzéses eltiltással sújtsák erőszakos cselekedetért.

 

Amennyiben ez így történt volna, úgy nem csak az Arsenal elleni hétvégi rangadót, de a Manchester City elleni, december 10-i városi derbit is kénytelen lett volna kihagyni. 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!