Victor formája olyan, mint a Unitedé

Jose Mourinho úgy véli, a Manchester United és Victor Lindelöf elmúlt hetekben mutatott formái között közvetlen kapcsolat van.


Miután a nyáron 30,7 millió font ellenében csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, Lindelöf kereten kívül találta magát, miután nem tudta lenyűgözni Mourinhót a felkészülési időszak alatt.

 

Azonban úgy tűnik, a 23 éves védő önbizalma sokat javult az elmúlt hetekben, miután visszakerült az első csapathoz és része volt a United legutóbbi négy bajnoki sikerében - többek között az Arsenal otthonában elért 3-1-es sikerben is.

 

Mourinho szerint Victor azt a formát mutatja, amivel meggyőzte a klub képviselőit, akik négyéves szerződést toltak elé.

 

"Ő olyan, mint a csapat" - nyilatkozta Jose a CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája összecsapás előtti sajtótájékoztatón. "Amikor jól játszik a csapat, ő is jól teljesít. Amikor nem játszik jól a csapat, ő sem játszik jól."

 

 

"Azok a hibák, amiket elkövetett a mérkőzéseken, nem a csapat szintjével szembeni hibák voltak. Amikor hibázott, akkor a csapat rosszul játszott. A csapat jól játszik, Victor is jól játszik."

 

Lindelöf elárulta, nehéz volt alkalmazkodnia az angol labdarúgáshoz, de örömmel segít csapatának, mely jelenleg nélkülözni kényszerül Phil Jones-t és Eric Bailly-t is.

 

"Mindig örömmel segítek a csapatnak, bárhogyan is tudok" - mondta a svéd védő. "Persze nagyon örülök, hogy ezt úgy tehetem, hogy a pályán vagyok és néhány jó eredményt érünk el."

 

"Az a bajnokság, ahol játszunk, a Premier League, keményebb a portugál bajnokságnál. Mindkét klub [Benfica és a United] nagy klub, de Manchesterben ez nagyobb klub - az egyik legnagyobb a világon."

 

"Több szem figyel téged. Azt mondanám, ez a legnagyobb különbség."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - CSZKA Moszkva

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!