José szerint a két manchesteri csapat jobb, mint tavaly

José Mourinho úgy hiszi, mind a Manchester United, mind a Manchester City nagy előrelépéseket tett a szezonban.


A felek szombaton fognak találkozni a manchesteri derbin úgy, hogy a United nyolc pontra van az éllovas City-től.

 

Mourinho úgy érzi, hogy javultak a második szezonjában, de tudomásul veszi, hogy a városi rivális is jelentősen javult Pep Guardiola második idényében.

 

"Jobbak vagyunk, mint a múlt évben, nincs kétség efelől, de a City is jobb lett, mint az előző szezonban" - mondta Mourinho.

 

Amikor kérdezték, mennyire jók, a mester csak ennyit mondott: "Nagyon jók."

 

A mérkőzés döntő fontosságú lehet a cím elnyerésében, így a United próbálja megállítani a City-t, akik csak két pontot vesztettek az eddigi 15 bajnoki alatt.

 

Mourinho tudja, hogy a derbi nagy lehetőség a Vörös Ördögök számára, de hangsúlyozta, hogy ez a meccs is csak három pontot ér.

 

 

"Nekem ez egy újabb nagy meccs az ország egyik legjobb csapatával szemben, az első a második ellen. Ez egy nagy meccs" - tette hozzá Mourinho, amikor a játék nagyságáról kérdezték.

 

"Nem szükséges tudnom, hogy a derbi különleges az emberek számára. Nekünk végül ez is csak három pont, de őszintén, úgy gondolom, hogy akik a városban születtek és érzelmet tulajdonítanak a színeknek, azoknak ez egy pozitív versengés és egy különleges meccs."

 

A United rekord igazolása, Paul Pogba kihagyja a derbit, pedig az előző három mérkőzésen kezdő volt, amíg ki nem állították az Arsenal ellen a múlt hétvégén.

 

Marouane Fellaini a francia lehetséges cseréje, de ő még mindig dolgozik a térd ínszalag sérülésén, hogy visszatérjen. Októberben a belga válogatott mérkőzésén sérült meg.

 

Mourinho mondta, hogy ez szombaton fog eldőlni, de Zlatan Ibrahimovic, Phil Jones és Nemanja Matic mind tudnak majd játszani.

 

"Zlatan rendelkezésünkre áll, Jones rendelkezésünkre áll. Fellaini esetében meg kell várnom a holnapot. Bailly és Carrick nem fog játszani. Matic sérült, de játszhat" - mondta a mester.


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League 16. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!