Mourinho: Pogba nélkül is tudunk játszani

José Mourinho szerint az eltiltott Paul Pogba hiányában megcsillanhat a Manchester United többi középpályásának zsenije is a mai manchesteri városi derbin.


A múlt heti, Arsenal ellen idegenben megnyert bajnokin kapott azonnali piros lapját követően a nagy hatású francia középpályás a városi rivális City elleni derbin kezdi meg három mérkőzéses eltiltását a Premier League-ben.

 

Mérkőzés előtti sajtótájékoztatója során a United menedzsere elismerte, nincs még egy olyan játékosa a keretben, mint Pogba, utalva arra a parádés gólpasszára, amikor fizikai erejét is kihasználva rázta le magáról Laurent Koscielny-t, majd centerezett Jesse Lingard elé csapata harmadik gólja előtt az Arsenal ellen.

 

Azonban Mourinho úgy érzi, többi középpályása rendelkezik más olyan jellemzővel, amely segíthet abban, hogy ne feltétlenül érezzék meg Pogba hiányát a hétvégi szuper rangadón.

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy Pogba hiányában pesszimista-e a mérkőzéshez való hozzáállásuk, a portugál így felelt:

"Nem, nem pesszimista. Csak másként futballozunk. Gondolják, hogy van még egy olyan középpályás a keretünkben, aki képes lenne az Arsenal elleni harmadik gólunkat előkészíteni? Nincs."

 

"Vannak más középpályásaim, akik másra képesek, más kvalitásokkal rendelkeznek. [Marouane] Fellaini képes parádés fejesgólokra, [Nemanja] Matic távoli kísérletekre, [Ander] Herrera pedig más hasznos dolgokra."

 

"De olyan középpályásunk, aki képes lenne például arra, amit ő [Pogba] tett az [Arsenal elleni] harmadik gól előtt, nincs. Úgyhogy ez nem pesszimizmus, csak más fajta játék."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League 16. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!