Tartalékok: United 2-2 Sunderland

Nehéz mérkõzésen mentett pontot Warren Joyce együttese a Sunderland ellen.


Tegnap este játszották le a Manchester United - Sunderland tartalék bajnoki találkozót, melyen döntetlen született annak ellenére, hogy mindkét csapat vezetett a találkozó folyamán.

Bebe szerzett vezetést a hazai csapatnak a 16. percben. Remekül indította a portugál Obertant, aki jobb szélre kisodródva jó meglátás után visszapasszolt a 7 milliós igazolásnak, aki egybõl lõtt, a labda pedig a hálóban landolt. Szép gólt szerzett ismét a portugál játékos.

Sokáig azonban nem örülhettek a Vörös Ördögök, hiszen öt perccel késõbb egyenlített a Sunderland. Egy jobb oldali szabadrúgás után csak röviden sikerült tisztáznia a hazai védelemnek, a labdára Louis Laing csapott le, lövése pedig Scott Wootton-on megpattanva, becsapva Devlin kapust a hálóban kötött ki.

Az egyelítés önbizalmat adott a vendégeknek, akik az elsõ félidõt uralták, ám a United is mindent megpróbált az újabb gólért.

Bebe, Obertan, Morrison és Norwood is próbálkozott, de egyiküknek sem sikerült betalálni a kapuba, sõt az 54.percben a Sunderland szerzett vezetést. A hezitáló United védelem között Jordan Cook egy lágy mozdulattal továbbított Billy Knottnak, aki könnyedén lõtt a hálóba.

A találkozó végén mindent megpróbáltak a hazaiak, negyed óra volt hátra, amikor igazán elkezdtek nyomást gyakorolni az ellenfél védelmére. Ennek eredménye a 79.percben be is következett. Norwood végzett el egy jobb oldali szögletet, a rövidnél Obertan csúsztatott a labdába, ami így pont a hosszún érkezõ Kinghez került, nem volt nehéz dolga, közelrõl bólintott a kapuba, ezzel egyenlítve.

Sajnos bármennyire is akarták, a gyõzelmet nem sikerült megszerezni, így mindent figyelembe véve igazságos döntetlen született.


Manchester United Reserves 2-2 Sunderland Reserves
Moss Lane, 2011.03.17

United: Devlin; R Brown (Petrucci 62), Wootton, Gill, Vermijl; Norwood, Tunnicliffe, Morrison; Bebe (Pogba 62), Obertan, King.
Nem használt cserék: Johnstone, Thorpe.

Gólszerzõ: Bebe 16., King 79. illetve Laing 21., Knott 54.

 

 


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!