Korai csapathírek a Bournemouth meccs előtt

Jose Mourinho nem tudja, hogy Marcos Rojo játszhat-e a Bournemouth elleni bajnokin, miután a manchesteri derbyn fejsérülést szenvedett - derült ki a portugál mester MUTV-nek adott interjújából.


Rojo fején egy csúnya vágás keletkezett, aminek következtében átmenetileg az oldalvonal mellett ápolták. Az argentin védő fejkötéssel ugyan még folytatta a játékot, de a második félidőben már nem ő, hanem Victor Lindelöf lépett pályára.

 

Az Aon Training Complex-ben tartott mérkőzést megelőző sajtótájékoztató előtt szokás szerint exkluzív interjút adott a MUTV-nek, ahol Mourinho új hírekkel szolgált Rojoról: „Ő egy bátor srác. Nem tudom, hogy van – meglátjuk, hogy készen áll-e a meccsre. Amennyiben nem, vannak alternatíváink a posztjára.”

 

Ahogy Jose is említette, a lehetőségeink a belső védő posztra megnövekedtek: „Phil Jones a hétvégén is a padon volt. A sérülést maga mögött hagyta és remélhetőleg egészséges marad az előttünk álló mérkőzésekre.”

 

 

Eric Bailly azonban továbbra sem hadba állítható, miután az elefántcsontparti válogatott játékos november 5-e - a Chelsea elleni bajnoki - óta nem tagja a Vörös Ördögök keretének. Időközben úgy tudni, hogy Maroune Fellaini egyre közelebb van a visszatéréshez, azonban Mourinho nem említette a belga játékost kedden.

 

Nemanja Matic miután kiheverte a sérülését, kezdő volt a hétvégén és valószínűleg bevethető lesz a Bournemouth elleni hazai bajnokin is.

 

A vendégeket illetően a Cseresznyések menedzsere, Eddie Howe újra számolhat Adam Smith-el, miután a jobb bekk letöltötte egymeccses eltiltását, azonban Tyrone Mings sérülés miatt nem játszhat.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!