Fergie: Nem félünk a Barcától

A United menedzsere várja a BL sorsolást.


Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere szerint megmutatták, akkor sem kell félniük, ha a mai Bajnokok Ligája sorsoláson a Barcelonát kapnák a negyeddöntõben.

Angliát három csapat - a United, a Chelsea és a Tottenham - képviseli a legjobb nyolc csapat között, míg a spanyolokat a Barcelona és Real Madrid duó.

Hozzájuk a címvédõ Inter Milan, a német Schalke 04 és a mindenki számára sötét lónak vélt Sahtar Donyeck csapata csatlakozott még a legnépszerûbb európai kupasorozatban.

Harry Redknapp, a Spurs menedzsere szeretné elkerülni a Barcelonát, ám Sir Alex Ferguson nem óhajt senkit elkerülni, bárki kerül az útjukba, muszáj túljutniuk rajta.

"Nem jó taktika, hogy félelemmel és aggódással mutatják ki, mennyire jó a Barcelona" - mondta Ferguson. "Nem gondolom, hogy ez a járható út számunkra."

"Szembenézünk bárkivel, akit kisorsolnak nekünk."

"Van tapasztalatunk a Barcelona ellen. Továbbjutottunk ellenük az elõdöntõben a közelmúltban, majd a következõ évben Rómában is játszottunk ellenük az elveszített döntõben."

 


Fergusonnak nincs terve, melyik csapatot szeretné vagy melyiket akarja elkerülni, szerinte mindegyik csapatnak megvan a saját erõssége.

"Ezen a ponton már nincs értelme azon gondolkozni, melyik lenne a legjobb megoldás neked" - folytatta a skót menedzser.

"Bárkit is kapsz, megvan a saját kvalitása, legyen az játékosok miatt, vagy otthoni mérleg miatt akár. A Sahtar néz ki viszonylag könnyûnek sokak szerint, vagy a Schalke, akik a Valenciát búcsúztatták. Mindkét csapat nagyon nehéz ellefél lenne."

"A sorsolás után majd elkezdjük gyûjteni az adatokat az ellenfélrõl. Minden csapat ugyanolyan figyelmet kap a részemrõl majd."


 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!