Mourinho elégedetlen a menetrenddel

Jose Mourinho úgy érzi, hogy a Sevilla elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő találkozók két nagyon fontos Premier League mérkőzés között messze vannak az ideálistól.


A Vörös Ördögök a Sevilla elleni első mérkőzésüket február 21-én játsszák majd Spanyolországban, három nappal később pedig a Chelsea-t fogadják otthon, majd március 13-án következik a visszavágó az Old Traffordon, három nappal korábban pedig a Liverpool fog vendégszerepelni az Álmok Színházában. A BL meccsek időpontján kívül azonban még változhat a mérkőzések időpontja.

 

Nehéz időszaknak ígérkezik ez a United számára, akik először fognak találkozni a Sevillával tétmérkőzésen, mely csapat lenyűgöző módon sorozatban háromszor is elhódította az Európa-liga trófeáját, mielőtt a Vörös Ördögök tavaly meg nem nyerték azt.

 

Amikor a sorsolással kapcsolatosan kérdezték Mourinhot, kiemelte, a BL mérkőzések időzítése lehetett volna jobb is: "Az a véleményem, hogy a spanyol csapatok mindig jók és nehéz mérkőzésre kell számítani ellenük. És a sorsolás, a nyolc lehetséges dátumból pont úgy esett, amikor a Chelsea-vel és a Liverpoollal is játszunk. Ez nem teszi könnyebbé a dolgainkat, de meg fogunk tenni mindent."

 

 

Az ünnepi időszak előtt és után is számos bajnoki, egy Ligakupa negyeddöntő és egy FA-kupa 3. fordulós mérkőzés vár a csapatra, így Mourinho felhívta a figyelmet, a Sevilla elleni párharcról még túl korai gondolkodni, sokkalta inkább a hazai sorozatokra kell koncentrálni.

 

Hozzátette: "Számos Premier League, FA-kupa és Ligakupa mérkőzés áll előttünk, a hazai sorozatokra fókuszálunk most, egy ideig elfelejthetjük a Bajnokok Ligája küzdelmeit."

 

A United a kieséses szakaszba hat Bajnokok Ligája csoportmérkőzéséből ötöt megnyerve jutott tovább első helyen az A jelű csoportból.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!