Hírek Valencia sérüléséről

José Mourinho megerősítette, Antonio Valencia térdín sérülést szenvedett vasárnap, a West Bromwich Albion ellen 2-1-re megnyert bajnoki második félidejében.


A szélső védőt a 66. percben kell lecserélni, helyére pedig Marcos Rojo állt be csereként, miután érzékelte a problémát a The Hawthornsban a Romelu Lukaku és Jesse Lingard első félidőben szerzett góljaival végül megnyert találkozón.

 

Ez volt a sorozatban kezdőként lejátszott hetedik mérkőzése Valencianak, aki Michael Carrick hiányában a csapatkapitányi karszalagot is viselhette, a portugál menedzser pedig úgy érzi, sérülése a rövid idő alatti sorozatos meccsterhelésnek köszönhető.

 

"Ez az, amit én decemberi sérülésnek hívok. Ez egy olyan sérülés, amely a fáradtság összeadódásának számlájára írható. Izomproblémáról van szó. Térdín. Hogy milyen mértékű, azt nem tudom" - kezdte Mourinho mérkőzést követő sajtótájékoztatóján.

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy mennyi ideig nem számíthat csapata 25-ös számú játékosára, így folytatta:

"Várjunk még ezzel. Szerintem van ő ahhoz elég tapasztalt, hogy ne hagyjon egy ilyet a határig elmenni. De ez egy fáradtságból fakadó probléma. A Premier League-ben ennek mindenki ki van téve, azok pedig különösen, akik a kupákban és az európai porondon is érdekeltek."

 

Valencia ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 24 mérkőzésen lépett pályára, amely alatt két gólt szerzett - egyet az Everton elleni 4-0-s szeptemberi, hazai siker, egyet pedig az Arsenal 3-1-es idegenbeli legyőzése alkalmával a hónap elején.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!