Nem egyezett meg Rodwellrõl az Everton

David Moyes, az Everton menedzsere kijelentette, 'teljes mértékig valótlanok' azok a pletykák, miszerint már megegyeztek volna a Manchester Uniteddel Jack Rodwell eladásáról.


A 20 éves ígéretes középpályást már többször szóba hozták egy többszámjegyû összeget megmozgató Old Traffordra igazolással kapcsolatban, de tehetsége nem kerülte el José Mourinho, a Real Madrid edzõjének figyelmét se.

 

Úgy tudni azonban egyes hírek szerint, hogy a financiális problémákkal küzködõ Everton újra a Manchester United tenyerébe csaphat, miután 2004-ben már eladták Sir Alex Fergusonéknak Wayne Rooneyt klubrekordnak számító több mint 30 millió font értékben.

 

Bár az angol utánpótlásválogatott játékos nem képezi David Moyes kezdõcsapatának részét ebben a szezonban, õk azonban mégis többször nyíltan hangoztatták, hogy nem akarják mindenáron eladni egyik legnagyobb értéküket.

 

"Nem tudom, hogy honnan származnak azok a találgatások, miszerint már megegyeztünk a Manchester Uniteddel, mivel ezek az információk teljességgel valótlanságok, nincs igazságtartalmuk" - kezdte Moyes a holnapi, Fulham elleni bajnokijuk elõtti sajtótájékoztatón.

 

"Ez egyértelmûen nincs így, úgyhogy ha valaki meg akar hazudtolni, hát csak tessék."

 

 

"Meg kellene fékezni, hogy a médiában valótlanságokkal tömjük az emberek fejét. A média felelõs azért, hogy az emberekkel az igazságot közöljék."

 

"Nem volt megkeresés a másik fél részérõl, és szeretnénk Jacket hosszú idõre a klubhoz kötni, úgyhogy nincs mit mondanom errõl a témáról a továbbiakban."

 

"Az én edzõsködésem alatt két játékost, Wayne Rooney-t (a Unitedhez), és Joleon Lescottot (a Cityhez) kellett elengednünk az akaratom ellenére."

 

"Steven Pienaar (aki a Tottenhamhez igazolt) más tészta, neki ugyanis a nyáron lejárt a szerzõdése, és kaptunk érte egy ajánlatot, de különben õt se engedtük volna el."

 

"A többiek esetében, mióta én vagyok a menedzser, mindig úgy éreztük, hogy eljött a megfelelõ idõ a váltásra. Csak akkor fogunk megválni bármelyik játékosunktól is, ha úgy érezzük, hogy ez a legmegfelelõbb döntés."

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!