Lukakut hordágyon kellett levinni

Romelu Lukakut a Southampton elleni bajnoki első félidejében hordágyon kellett levinni.


Wesley Hoedt fejelte meg Lukaku fejét hátulról egy magas labdáért folytatott harc közben, ami után a Vörös Ördögök csatára a földre huppant és a gyepen is maradt jó ideig. A belga csatárt Marcus Rashford helyettesítette, ám mindenki a középcsatár miatt aggódott, akinek sérülése miatt hat perc ráadás növelte az első félidő hosszát.

 

Az orvosi stáb felbecsülte a probléma mértékét és remélhetőleg nem esett komoly baja Lukakunak.

 

"Ez a foci" - nyilatkozta Mourinho az MUTV-nek. "Nem volt szerencséje. Azt hiszem, a holland védő felment vele fejelni a labdáért, és ez egy szerencsétlen helyzet Lukaku és Hoedt számára is. Nem volt semmi agresszivitás ebben és remélhetőleg semmi fontos nem történt. De az első következménye az esetnek az volt, hogy a találkozó hátralévő részét nem tudta lejátszani."

 

 

A United következő mérkőzése épp Lukaku korábbi csapata, az Everton ellen lesz idegenben újév napján, majd pénteken a Derby County elleni FA-kupa összecsapás következik azzal a lehetőséggel, hogy a csatár mindkét mérkőzést kihagyni kénytelen.

 

"Nem tudom" - folytatta Jose. "Tudom, hogy általában azonnal érkezik rossz hír, de most nem jött rossz hír. Úgy vélem, a következő két mérkőzésre jelent ez problémát."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!