Átigazolási Center - január 3.

Bár a téli átigazolási időszak nem a nagy üzletekről híres, a sajtó így sem nyugszik és sorozatosan közlik a klubbal kapcsolatos pletykákat.


Emre Can: bár a Juventus nagyon élénken érdeklődik a német középpályás iránt, a Corriere dello Sport információja szerint Jose Mourinho is szeretné megszerezni a Liverpool játékosát. Valószínűleg túl vaskos összeget nem kellene lerakni az asztalra, hiszen a játékos jelenlegi szerződése a szezon végén lejár.

 

Leon Goretzka: a United és a Liverpool is érdeklődik a Schalke 04 22 éves középpályása iránt. Nem lesz könnyű dolga Mourinhónak, ha meg akarja szerezni a labdarúgót, hiszen a Bayern München, a Juventus és a Barcelona is kiszemelte őt. (Daily Mail)

 

Lucas Moura: a brazil játékos nem kap rendszeres lehetőséget a PSG-nél, Mourinho pedig lecsapna rá és külcsönvenné őt. (The Sun)

 

Faouzi Ghoulam: a Napoli a hírek szerint kész megválni bal bekkjétől, amennyiben a Vörös Ördögök kifizetik az érte kért 53 millió fontot. A Seria A-t vezető klub állítólag már ki is nézte Ghoulam utódját, a Benficától igazolna a nápolyi gárda.

 

 

Gareth Bale: minden bizonnyal távozik az év folyamán a Realtól a 28 éves szélső, aki rengeteg sérüléssel bajlódott a királyi gárdánál. A Don Balon úgy tudja, Bale leginkább a Unitedhez szerződne, vagy ha nem sikerülne ez, akkor visszatérne a Spurs-höz, mintsem hogy a Chelsea-hez menjen, ahova egy esetleges Hazard-üzlet részeként kerülhetne.

 

Sergio Romero: a 30 éves kapus új kihívások elé szeretne nézni és már a télen távozna Manchesterből, mert több lehetőséget szeretne kapni, hogy nagyobb esélye legyen a nyári, világbajnoki szereplésre. (The Independent)

 

Marouane Fellaini: a belga Le Dernière Heure lap információja szerint a PSG szeretné megszerezni a United középpályását. Fella szerződése a szezon végén lejár, de már januárban tárgyalhat külföldi klubokkal egy esetleges átigazolás miatt. A PSG mellett a török Galatasaray is szerződtetné a középpályást, akit azonban Jose Mourinho szeretne megtartani.

 

Toni Kroos: a United tárgyalásokat folytat a német középpályás leigazolása miatt. A Real Madrid kész megválni a 27 éves játékostól, de csak komoly összeg (90 millió font) ellenében, hogy nyáron nagy erőkkel le tudják igazolni Neymart. (Don Balon)

 

Carlos Soler: a Vörös Ördögök képviselői felvették a kapcsolatot a Valenciával a középpályás átigazolása ügyében. A 20 éves játékos remek formában játszik és nem lenne olcsó, hiszen 80 millió eurós (71 millió font) kivásárlási ár szerepel a szerződésében. A United azonban szeretné, hogy ezt sikerülne leredukálni 60 millió euró (53,4 millió font) környékére bárhogy - akár játékoscserével. (Don Balon)

 

Joao Mario: honfitársát szemelte ki Michael Carrick utódjának Mourinho, aki akár Mkhitaryant is adná az Internek, csak hogy megszerezze a 24 éves középpályás játékjogát. (Corriere dello Sport)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!