Smalling több gólt szeretne

Chris Smalling úgy gondolja, 2018-ban több gólt szerezhetne, miközben sikerült veszélyes pozíciókba jutnia, amikor hátulról felment a másik kapu elé.


A középső védő a Leicester elleni 2-2-es meccs végén sérült meg, ám az új év első napján, az Everton elleni bajnokira már visszatért a keretbe.

 

Egy gólja már van, azt a Newcastle ellen szerezte fejesből, a Rókák ellen pedig pontrúgás után közel járt az újabb találathoz.

 

"Csalódott vagyok, amiért nincs több gólom ebben a szezonban" - mondta a United Review-nek. "Különösen azért, mert a barátaim gyakran azt mondják, a legtöbb találkozón jó esélyem van a gólszerzésre."

 

 

"Szóval tényleg, már legalább 4-5 gólomnak kellene lennie. Meg kell arról győződnöm, hogy a szezon második felében egy kicsit eredményesebb leszek, mert védőként kulcsfontosságú, hogy a csapathoz ezt is hozzátegyük."

 

"Bejutok ezekbe a pozíciókba" - folytatta. "Gyakran van egy lehetőségem meccseken, úgyhogy továbbra is be fogok lépni ezekre a területekre és remélhetőleg sikerül hatással lennem a mérkőzésre így is."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Derby County

FA-kupa 3. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!