Carrick a csodálatos gyõzelmet üdvözli

A középpályás szerint csapata nagy lépést tett a bajnoki cím elnyerése felé.


Michael Carrick szerint a Bolton Wanderers felett aratott gyõzelem nagy önbizalmat adhat a Unitednek és kulcsfontosságú lehet a trófeáért folytatott versenyben.

A Vörös Ördögök 10 emberrel fejezték be a találkozót, miután a 76.percben Jonny Evanst kiállította a játékvezetõ, ám így is sikerült a három pontot megszerezniük.

"Tíz emberre fogyatkoztunk, de felülkerekedtünk rajtuk" - mondta Carrick az MUTV-nek. "Ez a gyõzelem hatalmas segítség számunkra és csodálatos eredmény."

"Amikor hajtasz az eredményért és tíz emberre csökken a csapat, nagy ütést adtat, de a srácok nagyon jól reagáltak erre. Tovább nyomtunk és hittük, hogy képesek vagyunk gólt szerezni. Szerencsére sikerült és Berba kihúzott minket a gödörbõl. Úgy vélem, ez egy hatalmas három pont."

 


A gyõzelem még inkább kellett, tudva az Arsenal West Brom elleni eredményét. Az Ágyúsok 2-2-es döntetlent játszottak és így már öt pont a hátrányuk Sir Alex csapatával szemben (bár egy mérkõzéssel kevesebbet játszottak).

"Jó lenne, ha a szezon végén bajnokkénk tekinthetnénk vissza erre a napra úgy, hogy ez egy jó nap volt. De ebben a szakaszban minden a három pont megszerzésérõl szól."

"Az Arsenal döntetlen egy bónusz nekünk, de mi csak magunkra összpontosítunk és két hét múlva együtt lesz a csapat újra. (A válogatott mérkõzések után.)

Miután a játékosok ismét összejönnek, egy nagyon sûrû április elé néznek. A West Ham, Fulham, Everton hármas a bajnokságban, a Chelse kétszer az európai kupában, valamint a Man City az FA kupában is a Unitedre vár az év negyedik hónapjában. Ám a United zsúfolt menetrendje nem zavarja Carricket.

"Mindig csak egy mérkõzésre tekintünk. A West Ham ellen nehéz lesz. (A következõ bajnoki április 2-án.) Utána több nagy mérkõzés is jön. Nagyon elfoglaltak leszünk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!